Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνάντηση του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας με τον υφυπουργό Υγείας για τα προβλήματα του Δήμου

Συνάντηση του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας με...

Συνάντηση στο Υπουργείο

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012 επισκέφτηκε τον υφυπουργό υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης Μιχάλη Τιμοσίδη. Στη συνάντηση αυτή και κατά τη διάρκεια  της  συζήτησης που διεξήχθη ο Δήμαρχος έθεσε υπ’ όψιν του Υφυπουργού τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας, την ενίσχυσή του και την προκήρυξη της κενής θέσης του Περιφερειακού Ιατρείου Λάππα που παραμένει κενή για χρόνια με αποτέλεσμα, αφενός να ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι και αφετέρου να επιβαρύνεται το Κέντρο Υγείας.

Στη συνέχεια της συζήτησης, ο κ. Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, τόνισε την επιτακτική ανάγκη της ενίσχυσης της περιοχής στο δίκτυο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας αλλά και προληπτικής ιατρικής, όπως επίσης και τη δημιουργία πολυιατρίου του ΙΚΑ στη ΒΙ.ΠΕ., καθότι καθημερινά διακινούνται 7.000 άνθρωποι στην περιοχή με αποτέλεσμα να παραμένουν ακάλυπτοι.

Στα πλαίσια δε των ενεργειών του δήμου για την «Προληπτική Ιατρική», ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας έχει υποβάλλει πρόταση προς αξιολόγηση στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού» 2007-2013 με προϋπολογισμό 736.278,00€ και διάρκεια 24 μηνών.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις