Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Λαϊκή Συσπείρωση: Έκοψαν το νερό σε Πατρινούς που δεν είχαν να πληρώσουν

Λαϊκή Συσπείρωση: Έκοψαν το νερό σε Πατρ...

Η παράταξη ζητάει το θέμα να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας

Το θέμα της διακοπής του νερού σε συμπολίτες κατά την περίοδο του καρναβαλιού, ζητάει να έρθει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο η παράταξη "Λαϊκή Συσπείρωση". Συγκεκριμένα σε επιστολή της η παράταξη αναφέρει τα εξής:

"Η Λαϊκή Συσπείρωση σας παρακαλεί να φέρεται σε προ ημερησίας διάταξη ως κατεπείγον το θέμα : “της διακοπής του νερού σε συμπολίτες μας την περίοδο του καρναβαλιού”.

Η Δημοτική Αργή συνεχίζει την πολιτική της διακοπής του νερού σε συμπολίτες μας, που για οικονομικούς λόγους δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Συνεχίζει την ίδια πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση, με την ΔΕΗ. Ένα αγαθό όπως είναι το νερό το στερούν από ανθρώπους που η συγκυβέρνηση, η Ε.Ε. και το κεφάλαιο τους έστειλε στην ανεργία και την ανέχεια.

Η Δημοτική αρχή που στηρίζεται και από τις λαλίστατες κατά τα άλλα δυνάμεις του ΣΥΝ – ΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατικής  Αριστεράς δείχνουν το ανάλγητο πρόσωπό τους, αφήνουν εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, χωρίς νερό, χωρίς δυνατότητα να ικανοποιήσουν τις στοιχειώδεις ανάγκες τους.

Αποδεικνύονται πιστοί υπάλληλοι της συγκυβέρνησης και της κυρίαρχης τάξης. Επικαλούνται τους νόμους, την νομιμότητα, παραγνωρίζοντας την αξία του ανθρώπου και των βασικών του αναγκών.

Αποδεικνύονται υποκριτές, όταν διαμαρτύρονται για την διακοπή του ρεύματος.

Το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να πάρει μια και μοναδική απόφαση, να μην επιτρέψει στη Δημοτική Αρχή να κόψει το νερό πάλι, σε οικογένεια που δεν έχει να πληρώσει."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις