Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Να κάνει πίσω ο Λοβέρδος με τους φαρμακοποιούς"

"Να κάνει πίσω ο Λοβέρδος με τους φ...

Ζητάει ο πολιτευτής της ΝΔ Νίκος Παπαδημάτος

Με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας κ. Νίκος Παπαδημάτος, τονίζει πως "ουδείς μπορεί να αντιληφθεί γιατί ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος γίνεται «βασιλικότερος του βασιλέως» και ουδείς μπορεί να κατανοήσει πολλές αλλόκοτες διατάξεις του νομοσχεδίου, που πλήττουν τους φαρμακοποιούς." Και προσθέτει χαρακτηριστικά:

"Χωρίς να υπάρχει μνημονιακή υποχρέωση υπάγεται άρθρο για το ωράριο που βρίσκει αντίθετη την συντριπτική πλειοψηφία των φαρμακοποιών. Αλλά και η διολίσθηση σε χορήγηση αμφίβολης ποιότητας φαρμάκων θέτει σε κίνδυνο την ζωή των ασφαλισμένων, σε λουκέτο πολλές φαρμακαποθήκες και στην ανεργία χιλιάδες υπαλλήλους των φαρμακείων.

Και ο Υπουργός με περισσή προθυμία εξυπηρετεί συμφέροντα που αντιστρατεύονται τον κοινό νου και φέρνουν τον κλάδο των φαρμακοποιών στα όρια της απόγνωσης.

Η Ν.Δ, από την πρώτη στιγμή, διατύπωσε εντονότατες ενστάσεις για την «φιλοσοφία» του νομοθετήματος και είναι βέβαιο ότι θα αντιταχθεί σε κάθε προσπάθεια δημιουργίας καρτέλ στον χώρου ρου φαρμάκου.

Από την πλευρά του ο Υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος οφείλει έστω και την ύστατη ώρα να τροποποιήσει πολλά σημεία των εφαρμοστικών διατάξεων, που προτίθεται να φέρει στη Βουλή. Θα φέρει ακέραιη την ευθύνη αν εξαιτίας της αδιαλλαξίας του, υποχρεωθούν οι φαρμακοποιοί να άρουν την πίστωση προς όλα τα ασφαλιστικά ταμεία."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις