Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μιχ. Μπεκίρης: Να δοθεί άμεση λύση για το κολυμβητήριο του ΝΟΠ

Μιχ. Μπεκίρης: Να δοθεί άμεση λύση για τ...

Ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ φέρνει το θέμα στη Βουλή

Την ανησυχία των παραγόντων του Ναυτικού Ομίλου Πατρών καθώς επίσης και των αθλητών και φιλάθλων της Πάτρας εξέφρασε στη Βουλή ο Βουλευτής Αχαΐας και πρώην Υφυπουργός  Μιχάλης Μπεκίρης. Συγκεκριμένα  ο Αχαιός πολιτικός ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, να ξεκαθαρίσει από τώρα το ιδιοκτησιακό καθεστώς του κολυμβητηρίου του ΝΟΠ.

Και επειδή το «προλαμβάνειν θάττερον του θεραπεύειν», ο κ. Μπεκίρης στα πλαίσια της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού έργου κατέθεσε ερώτηση στη βουλή με θέμα «Άμεση λύση στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του κολυμβητηρίου του ΝΟΠ ».

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών, είναι ένα από τα πιο ιστορικά ναυταθλητικά σωματεία της Ελλάδας, αφού  η ομάδα πόλο   έχει κατακτήσει πολλές φορές πρωταθλήματα και κύπελλα Ελλάδος και για χρόνια  οι πολίστες  του  αποτελούσαν την βάση της εθνικής ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι   οι κολυμβήτριες και οι κολυμβητές  έχουν καταστήσει τον όμιλο πολυνίκη.

Μέσα στο χώρο της λιμενικής ζώνης και στην Ακτή Δυμαίων, στο ύψος του παρκινγκ «Γιώργος Καλεντζώτης», βρίσκεται το κολυμβητήριο του Ναυτικού Ομίλου Πατρών.

Σύμφωνα με το ιδιοκτησιακό καθεστώς και με όσα  απεκαλύφθησαν από την ιστοσελίδα patrastimes.gr, ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το κολυμβητήριο για δώδεκα ακόμα χρόνια και αμέσως μετά τη λήξη αυτής της προθεσμίας δεν θα έχει κανένα δικαίωμα χρήσης επ’ αυτού και τα δικαιώματα θα είναι τα ίδια ακριβώς με οποιονδήποτε άλλο θα ζητήσει να το χρησιμοποιήσει.

Κατόπιν  αυτών και με δεδομένο ότι κανείς μέχρι τώρα δεν έχει ανησυχήσει και δεν    έχει ενδιαφερθεί  και να διασφαλίσει το τι θα γίνει με το στολίδι του Ναυτικού Ομίλου Πατρών και επειδή μέσα στο β' εξάμηνο του 2012, στο όνομα της αποκρατικοποίησης θα περάσει το λιμάνι με όλες τις εγκαταστάσεις στα χέρια ιδιωτών, σηματοδοτεί ουσιαστικά από τώρα την απώλεια του κολυμβητηρίου

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο αρμόδιος Υπουργός, τι προτίθεται να κάνει για να μην χαθεί μια κυψέλη του ναυταθλητισμού της Πάτρας;»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις