Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Παπαδημάτος: «Ο Σαμαράς θα επαναφέρει την ελπίδα στην Ελλάδα»

Ν. Παπαδημάτος: «Ο Σαμαράς θα επαναφέρει...

Σχετικά με την επίσκεψη του Προέδρου του κόμματος στη Μόσχα

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ κ. Νίκος Παπαδημάτος, σχετικά με την επίσκεψη του Προέδρου του κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά στη Μόσχα, υπογραμμίζει ότι «υποδηλώνει την πολυδιάστατη αντίληψη του για την εξωτερική πολιτική της χώρας, την οποία και θα ασκήσει ως αυριανός Πρωθυπουργός. Στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή το ταξίδι του Αντώνη Σαμαρά στη Ρωσία  συνοδεύεται από την ελπίδα ότι στο πλαίσιο του αμοιβαίου συμφέροντος θα διανοιγουν προοπτικές συνεργασίας σε διάφορους τομείς.

Ο σημερινός εγκλωβισμός της Ελλάδας στο Δ.Ν.Τ δεν επιτρέπει την πλήρη αξιοποίηση των γεωστρατηγικών πλεονεκτημάτων της. Ο Αντώνης Σαμαράς δείχνει, με τις εθνικές πρωτοβουλίες που αναπτύσσει, ότι η χώρα επιβάλλεται να ισορροπήσει στο διεθνές πολιτικοοικονομικό περιβάλλον με όρους ειλικρινούς συνύπαρξης που θα εξυπηρετούν τα Ελληνικά συμφέροντα.»
Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, ο κ. Παπαδημάτος τονίζει τα κάτωθι:

«Στην πολιτική δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Ούτε οι λαοί ιστορικά έχουν αποδεχθεί καθεστώτα μόνιμου οικονομικού μαρασμού. Προσωπικά διατηρώ την πεποίθηση ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα μπορέσει να διαφοροποιήσει τους όρους της παρουσίας μας στην Ε.Ε και ανοίγοντας και καινούργιους δρόμους θα δώσει πάλι την πολυπόθητη ελπίδα στον Ελληνικό λαό.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις