Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μετά από δεκαετίες η ΠΑΣΚΕ χάνει τον «Ιπποκράτη»

Πάτρα: Μετά από δεκαετίες η ΠΑΣΚΕ χάνει ...

Η «Συνδικαλιστική Αλλαγή» δεν έχει την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών στο σωματείο

Εκπλήξεις έκρυβε η κάλπη του σωματείου των εργαζομένων στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας». Τα μέλη του «Ιπποκράτη» στις εκλογές που έγιναν στις 23 και 24 Ιανουαρίου, δεν έδωσαν, μετά από δεκαετίες, την απόλυτη πλειοψηφία στην παράταξη του πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ.

Η «Συνδικαλιστική Αλλαγή» με επικεφαλής, τον επί σειρά ετών πρόεδρο του Σωματείου, Κώστα Πετρόπουλο, ήρθε μεν πρώτη λαμβάνοντας 237 ψήφους και ποσοστό 38,5%, αλλά δεν έχει αυτοδυναμία στο Δ.Σ.

Η παράταξη εκλέγει πέντε συμβούλους στη διοίκηση τους: Κ. Πετρόπουλο, Σπ. Γιαννόπουλο, Ελισάβετ Μαυρίκη, Αντ. Σπηλιόπουλο και Γ. Πανούτσο.

Δεύτερη δύναμη αναδείχθηκε η «Ενωτική Συσπείρωση Υγειονομικών» με 171 ψήφους και ποσοστό 27,6%, η οποία εκλέγει τέσσερις αντιπροσώπους, τους: Α. Αγγελακοπούλου, Κ. Λάππα, Λιώλη Βενεδίκτη και Δημ. Παπαμήτρου.

Η «Παρέμβαση για την Αντίσταση των Υγειονομικών» έλαβε 110 ψήφους και ποσοστό 17,8% και εκλέγει στο Δ.Σ. τους Βασίλη Χατζηλάμπρου και Θεόδωρο Παλουμπιώτη.

Τελευταία ήρθε η ΔΑΚΕ με 91 ψήφους και ποσοστό 14,7 που εκλέγει τον Χρήστο Σουγλέρη και την Αικατερίνη Ασλανίδη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής στις εκλογές του Σωματείου ψήφισαν 650 από τους 997 εγγεγραμμένους. Βρέθηκαν 32 άκυρα – λευκά και 618 έγκυρα ψηφοδέλτια.

Η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του «Ιπποκράτη» θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα μετά από σχετική πρόσκληση του πλειοψηφούντος συμβούλου Κώστα Πετρόπουλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις