Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν πάω με γυναίκες, πάω με το τρόλεϊ»

Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν πάω με γυναίκες,...

Τι είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή του πέτρου Κωστόπουλου;

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και η συζήτηση τους ήταν πραγματικά απολαυστική... «Δεν πάω με γυναίκες, πάω με το τρόλεϊ. Ούτε με τη δικιά μου πάω, εκείνη πάει με εμένα» είπε ο ηθοποιός σκορπώντας το γέλιο, ενώ συμπλήρωσε: «Θα θέλαμε άλλο ένα παιδί και οι τρεις στην οικογένεια. Ο γιος μου, ο Δημήτρης, μιλάει με τις ίδιες τις κοπέλες για τα γκομενικά του, όχι μαζί μου, εκτός αν του ανοίξω εγώ την κουβέντα. Θα θέλαμε άλλο ένα παιδί, όλοι μας και οι τρεις, αλλά το πήραμε, μας πήρε η απόφαση, και δεν…».
Όσο για τον παρουσιαστή, εκείνος κάποια στιγμή αποκάλυψε: «Ο Λάτσιος είναι πολύ γοητευτικός άνδρας, του Λάτσιου οι γυναίκες του την πέφτουν σαν τις κατσαρίδες».

Όσο για το 50-50 ο ηθοποιός ανέρεφε πως:

«Δεν κόβεις ένα πρόγραμμα τελευταία στιγμή, δεν κρεμάς τους ανθρώπους» δήλωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης στο «Βράδυ» και εξέφρασε τα παράπονά του για το κόψιμο του «50 – 50».
Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι και ο ίδιος και ο Παύλος Χαϊκάλης χάσανε δουλειές εξαιτίας του σίριαλ ενώ τόνισε ότι αν και το βράδυ πέφτει για ύπνο «μαυρισμένος» από τη σημερινή κατάσταση προσπαθεί να σκέφτεται θετικά και να αντιμετωπίζει την κάθε μέρα με αισιοδοξία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight