Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Ανδρέας, ο Τόνυ και η πρόταση γάμου

Ο Ανδρέας, ο Τόνυ και η πρόταση γάμου

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «ΤΕΤ - Α - ΤΕΤ»

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «ΤΕΤ - Α - ΤΕΤ» του ΡΙΚ για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον σύντροφό της, Ανδρέα Καψάλη, ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης υπονόησε πως ενδεχομένως να έπεσε θύμα εκμετάλλευσης από την προηγούμενη σχέση της.

Η 31χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως αποδέχτηκε την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της πρόσφατα: «Είχαμε γνωριστεί, είχαμε βγει αρκετές φορές και μετά βγήκαμε και το πρώτο ραντεβού. Μου άρεσε αυτό που έβλεπα, μου άρεσαν οι τρόποι του και γενικότερα η συμπεριφορά του. Νομίζω, βέβαια, πως έχω μέσα στο γονίδιο μου να κυνηγάω εγώ τους άντρες που θέλω».

Όσο για την πρόταση αυτού του πρώτου ραντεβού, η ίδια διηγήθηκε: «Είχαμε μαζευτεί με κάποιους φίλους και τον Ανδρέα και μια φίλη μου με ρώτησε τι θα έκανα την επόμενη μέρα. Της απάντησα “Θα έρθει ο Ανδρέας να με πάρει να βγούμε date”. Kαι τον κοιτάω ταυτόχρονα και είχε μείνει... παγωτό. Βέβαια, αργότερα μου είπε πως ήθελε και εκείνος να μου ζητήσει να βγούμε για ένα ποτό οι δυο μας».

«Ο Ανδρέας έχει τρομερούς τρόπους και πραγματικά νιώθω πως με αγαπάει και με προσέχει. Όταν συγκατοικήσαμε, ήμασταν φοβισμένοι για το πώς θα πάει όλο αυτό. Ήταν σαν να συγκατοικούσαμε για όλη μας τη ζωή όμως» παραδέχτηκε η Έλενα Παπαρίζου, ενώ για την πρόταση γάμου αποκάλυψε: «Μου έδωσε ένα δαχτυλίδι, μου εξέφρασε πως θέλει να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του μαζί μου. Φόρεσα κατ' ευθείαν το δαχτυλίδι και του είπα πως κι εγώ θεωρώ πως είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Βεβαίως και αποδέχτηκα την πρόταση! Χαζή ήμουν να αρνηθώ;».

Τέλος, η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε για το διάστημα του χωρισμού της από τον Τόνυ Μαυρίδη: «Όσο και να αγαπάς έναν άνθρωπο, μετά από κάποιο καιρό γίνεται συνήθεια. Όταν πρέπει να τον αποχωριστείς ή να τον διώξεις από τη ζωή σου δεν παύει να είναι μια τεράστια αλλαγή. Μου πήρε ένα εξάμηνο τουλάχιστον για να καταλάβω πως θα κοιμάμαι μόνη μου. Το κρεβάτι μού φαινόταν τεράστιο», ενώ στην ερώτηση του Τάσου Τρύφωνος αν θεωρεί πως έχει πέσει θύμα εκμετάλλευσης από μια προηγούμενη προσωπική ή επαγγελματική σχέση, η Έλενα Παπαρίζου απάντησε: «Δεν θέλω να νιώθω πως κάποιος με έχει εκμεταλλευτεί είτε οικονομικα, είτε συναισθηματικά. Αν κάποιος, βέβαια, το έκανε με κακή πρόθεση, εύχομαι να τα χόρτασε όλα αυτά από μένα».

(Απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Ελένη». Σ.σ.: το ΡΙΚ δεν προβάλλεται πλέον στην Ελλάδα, λόγω της διακοπής λειτουργίας των πομπών της ΕΡΤ).

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight