Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εκδήλωση σήμερα στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη

Πάτρα: Εκδήλωση σήμερα στη μνήμη του Γρη...

Στις 8:30 το βράδυ στην πλατεία Τριών Συμμάχων

Εκδήλωση στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη διοργανώνει σήμερα στις 8:30 το βράδυ, στην πλατεία Τριών Συμμάχων, η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Αχαΐας. Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοργανωτές αναφέρουν τα παρακάτω:

"Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πολιτική δολοφονία του αγωνιστή και μάρτυρα της ειρήνης, ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, από το αστικό κράτος και τους παρακρατικούς μηχανισμούς του.

Τιμώντας τον Γρηγόρη Λαμπράκη σήμερα, σημαίνει να συνεχίζουμε ανυποχώρητοι, κατά των ιμπεριαλιστικών πολέμων και των αιτιών που τους γεννούν, τον ίδιο αγώνα κατά της κοινωνικής αδικίας, τον ίδιο αγώνα για την ανατροπή του βάρβαρου καθεστώτος εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΑΧΑΙΑΣ, καλλεί τους νέους, τις νέες, τους άνεργους, τους προοδευτικούς ανθρώπους, να πάρουν μέρος στην εκδήλωση

Την Κυριακή 26 ΜΑΗ στις 8:30 το βράδυ, στην πλατεία Τριών Συμμάχων.

Στην εκδήλωσή μας, συμμετέχουν μαραθωνοδρόμοι, αθλητικά σωματεία, αθλητές, οι οποίοι κάνοντας δρόμο ειρήνης από το Παμπελοποννησιακό στάδιο, καταλήγουν στην Τριών Συμμάχων. Μετά την εκδήλωση επί της πλατείας θα ακολουθήσει, λαμπαδηφορία στους δρόμους της πόλης μας."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις