Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μανώλης Αγγελάκας: Στόχος μας η βέλτιστη λύση στη χάραξη της οδού Καλαμάτας – Ριζόμυλου

Μανώλης Αγγελάκας: Στόχος μας η βέλτιστη...

Στη Μεσσήνη ο γ.γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Το Δήμο Μεσσήνης επισκέφτηκε, χθες το απόγευμα, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Μανώλης Αγγελάκας, με αφορμή τις εξελίξεις στη μελέτη χάραξης της επαρχιακής οδού Καλαμάτας – Ριζόμυλου.

Ο Γενικός Γραμματέας, αφού πρώτα έκανε αυτοψία στην περιοχή που προβλέπεται να γίνει η χάραξη της νέας οδού, είχε σειρά συναντήσεων συνεργασίας για το θέμα με το Δήμαρχο Στάθη Αναστασόπουλο και τους επικεφαλείς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, παρουσία του μελετητή της χάραξης Γιώργου Αντωνίου και των συνεργατών του και του μελετητή του Γ.Π.Σ. Μεσσήνης, πολεοδόμου Δημήτρη Ντοκόπουλου. Στις συναντήσεις παρόντες ήταν και οι συνεργάτες του Γ.Γ., πολιτικοί μηχανικοί Δημήτρης Μήλιος και Γιώργος Διδασκάλου.

Αμέσως μετά, ο κ. Αγγελάκας συμμετείχε σε ανοιχτή προς το κοινό συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης, όπου έκανε πλήρη ενημέρωση για τις εξελίξεις και τις τροποποιήσεις στη μελέτη και απάντησε σε ερωτήματα των συμβούλων και των πολιτών για την πορεία του έργου. Δεσμεύτηκε, δε, να συνεχιστεί η διαβούλευση των φορέων για το θέμα της χάραξης και να πραγματοποιηθεί, σύντομα και νέα συνάντηση, ώστε να αξιολογηθούν όλες οι προτάσεις και οι προβληματισμοί.

«Στόχος μας είναι να υλοποιηθεί η βέλτιστη, για την περιοχή και τους κατοίκους της, χάραξη της νέας οδού, η οποία να είναι προσαρμοσμένη στο αναπτυξιακό μοντέλο του Γ.Π.Σ. Μεσσήνης και ταυτόχρονα, να εξασφαλίζει τη μέγιστη λειτουργικότητα και ασφάλεια, τόσο για τους οδηγούς, όσο και για τους παροικούντες», ανέφερε στο τέλος της συνεδρίασης ο Γενικός Γραμματέας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Μεσσήνη, ο κ. Αγγελάκας μετέβη στον αρχαιολογικό χώρο, όπου ενημερώθηκε για την πορεία των ανασκαφών από τον προϊστάμενο, καθηγητή Κλασσικής Αρχαιολογίας Πέτρο Θέμελη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις