Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

ΣΟΨΥ, Δημοτικό Συμβούλιο και «Όχι σε όλα»

ΣΟΨΥ, Δημοτικό Συμβούλιο και «Όχι σε όλα»

Του Δημήτρη Βούλγαρη, Σύμβουλος Ανατολικής Δημοτικής Κοινότητας και Μέλος Γραμματείας της Παράταξης «Τώρα για την Πάτρα»

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της προηγούμενης Παρασκευής, αποτελεί μνημείο μικροψυχίας και αδυναμίας  κατανόησης της ουσίας των πραγμάτων από ορισμένους. Η αποθέωση της άρνησης.

Πόσο και ποιόν θα έβλαπτε η κατασκευή του ξενώνα;

Πόσο αυτή η κατασκευή θα επιβάρυνε τον Πατρινό δημότη;

Πόση χαρά και πόσες λύσεις θα έδινε στα παιδιά αυτά και στις οικογένειές τους;

Πόσο η κατασκευή θα ευαισθητοποιούσε τους μη γνωρίζοντες, προς όφελος των οικογενειών που βιώνουν το πρόβλημα;

Ποιά εναλλακτική λύση έχουν εκτός απο τον ΣΟΨΥ οι οικογένειες που τα παιδιά τους αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας, όταν το κράτος απουσιάζει;

Ερωτήματα, την απάντηση και υλοποίηση των οποίων ζητάμε από μικρόψυχους ανθρώπους, που μπαίνουν μπροστάρηδες μόνο όταν στο τέλος υπάρχει προσωπικό και κομματικό όφελος. Που αναλώνονται στις λεπτομέρειες και στη σύνταξη των προτάσεων ενός κειμένου και όχι στην ουσία που αυτό έχει.

Δεν ξέρω, πέρα από το εξόφθαλμο ανθρωπιστικό όφελος, αν και αύριο θα έρθουν 1,2 εκατομμύρια € στην πόλη και θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, για να ακυρώνονται τόσο απλά. Αν υπήρχαν κάποια διαδικαστικά και τεχνικά προβλήματα, αναρωτιέμαι πώς αυτά λύθηκαν με τη συγκεκριμένη απόφαση, ώστε να διασφαλιστεί  το έργο, τα λεφτά και οι πολυπόθητες θέσεις εργασίας;

Τι φοβήθηκαν; Μήπως ότι το έργο θα πιστωνόταν στην Παράταξη του Δημαρά και όχι σε αυτούς; Μου θυμίζει  αυτόν που δεν ήθελε να έχει κατσίκα, και ζητούσε να ψοφήσει  και η κατσίκα του γείτονα.

Αυτη η τακτική άλλωστε χρησιμοποιείται  εδώ και καιρό στη λήψη των  αποφάσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου καταψηφίζονται διαρκώς προτάσεις  προκειμένου να μην τις πιστωθεί ο Δημαράς.

Η Πάτρα όμως δεν είναι ο Δημαράς. Είναι οι δημότες που σας εμπιστεύτηκαν  για να έχετε θέσεις. Η άρνηση δεν είναι θέση, είναι συνειδητή επιλογη σας.

Οι μόνες θέσεις που έχετε  και για τις οποίες αγωνίζεστε σκληρα χρόνια ολόκληρα, είναι αυτές  γύρω από το τραπέζι του Δημοτικού  Συμβουλίου.

Εκτεθήκατε από κεκτημένη ταχύτητα. Μπερδέψατε το ΣΜΑ με το ΣΟΨΥ, τα απορρίμματα με τις ψυχές των παιδιών και τις ελπίδες των οικογενειών τους, στηριζόμενοι στη στείρα λογική του «όχι σε όλα».

Ξέρετε, δεν είναι το ίδιο, εκτός  αν σας μπέρδεψαν τα αρχικά. Για την επόμενη λοιπόν φορά:

ΣΟΨΥ: Σύλλογος Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις