Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μενεγάκη:Της επέβαλαν να καλέσει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μενεγάκη:Της επέβαλαν να καλέσει την Κων...

Ακόμη και η Ελένη δέχεται εντολές

Είναι γνωστό και όχι μόνο σε μας που ασχολούμαστε με τα Media, ότι η Ελένη Μενεγάκη θέλει να έχει πάντα τον τελευταίο λόγο σε ότι άφορα τους καλεσμένους της εκπομπή της. Η Ελένη αποφασίζει ποιος θα έρθει, πότε θα έρθει αλλά και πόση ώρα θα καθίσει στο καναπέ της. Αυτό τουλάχιστον ίσχυε μέχρι προχθές γιατί να που και η Ελένη αναγκάζεται να αλλάξει. Να που η άλλοτε ακλόνητη απόφαση Ελένης, κάμπτεται.

Η αιτία ήταν η χθεσινή καλεσμένη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία αν και δεν ήταν στο πρόγραμμα , ούτε και στη λίστα με τις επόμενες καλεσμένες, εντούτοις, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης με άνωθεν εντολές.

Φαίνεται τελικά πώς ούτε η Ελένη μπορεί να αντισταθεί στις εντολές των ανώτερων της ή στις απαιτήσεις του τμήματος των Δημοσίων σχέσεων, που φροντίζουν οι συνεργάτες του καναλιού να φιλοξενούνται σε δικές τους εκπομπές. Έτσι η παρουσιάστρια υποδέχτηκε και μίλησε με το κορίτσι που ξεκίνησε από τη δική της εκπομπή και είχε την πιο εντυπωσιακή πορεία από οποιαδήποτε άλλη μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight