Υπέστη εγκαύματα στα πόδια
Μια «αδέσποτη» κροτίδα χτύπησε μία 30χρονη γυναίκα στο στήθος στις καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Τρίπολη, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα!
Η άτυχη γυναίκα περπατούσε μαζί με τα παιδιά της ακολουθώντας την παρέλαση, όταν ξαφνικά κάποιος εκτόξευσε ένα καπνογόνο βεγγαλικό το οποίο «κόλλησε» στο θώρακά της βάζοντας φωτιά στα ρούχα της! Πανικόβλητη από τον πόνο, αλλά και αγωνιώντας για τα παιδιά της, η 30χρονη έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια.
Οι περαστικοί που έσπευσαν να τη βοηθήσουν έσβησαν τη φωτιά που προκάλεσε εγκαύματα πρώτου βαθμού στο στέρνο της άτυχης μητέρας, η οποία μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Η τοπική Αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τον ασυνείδητο νεαρό που εκτόξευσε το βεγγαλικό μέσα στο πλήθος αδιαφορώντας για τους κινδύνους.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










