Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του Εθνικού Συμβουλίου κατα των Ναρκωτικών

Πάτρα: Συνεχίζονται οι δραστηριότητες το...

Και τη νέα χρονιά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιανουαρίου η εκδήλωση του ΕΣΥΝ για το νέο χρόνο.

Τα 300 μέλη και φίλοι του ΕΣΥΝ που παραβρέθηκαν στον Πολυχώρο Πολιτεία διασκέδασαν με μεζέδες και κρασί, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και άκουσαν καλή μουσική από τους Τζόνι Ανδριόπουλο, Χρήστο Βασιλόπουλο και Γιώργο Μακρή, ενώ τραγούδησαν η Βιβή Αποστολάτου και η Φωτεινή Πατούχα.

-Προχωρούν οι συναντήσεις των 3 συμβουλευτικών γονέων που λειτουργούν με ευθύνη του ΕΣΥΝ Πάτρας. Οι ομάδες γονέων έχουν συγκροτηθεί στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας (Ρούφειο), στο Δημοτικό Σαραβαλίου και στο Γυμνάσιο Παραλίας.

-Τρία από τα έξι σεμινάρια έχουν παρακολουθήσει οι 55 εκπαιδευτικοί β’βάθμιας εκπαίδευσης που συμμετέχουν στον κύκλο σεμιναρίων με γενικό θέμα «Το πρόβλημα των εξαρτήσεων και η έγκαιρη παρέμβαση στη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών στο σχολείο». Τα σεμινάρια που διοργανώνει το ΕΣΥΝ Πάτρας σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ Οξυγόνο και τον τομέα πρόληψης του ΚΕΘΕΑ, πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη 6-8 μ.μ. στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού.

-Συνεχίζονται για 10η χρονιά οι εκπομπές του ΕΣΥΝ «Όσους δεν πήρε η μοναξιά» κάθε Σάββατο 12-1 το πρωί στο Ράδιο Γάμμα. Στις εκπομπές παρουσιάζονται στοιχεία και αναλύσεις για το πρόβλημα των ναρκωτικών, αναλύονται κοινωνικά ζητήματα, παρουσιάζονται με συνεντεύξεις προσωπικότητες της πόλης, ακούγεται καλή μουσική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις