Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τι έγραφε η μητέρα του παιδιού που πέθανε από ασιτία

Τι έγραφε η μητέρα του παιδιού που πέθαν...

Η 24χρονη μητέρα φέρεται να αναζητούσε πληροφορίες για την υγεία του παιδιού

Νέα στοιχεία για την υπόθεση που προκάλεσε σοκ με το βρέφος που χαροπαλεύει από ασιτία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ Κρήτης, δημοσιεύει το lerosnews.gr. Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ, σημαντικό ρόλο στην επιδείνωση της υγείας του βρέφους έπαιξε η απειρία των νεαρών γονιών του, καθώς και η έλλειψη γιατρού στην περιοχή.

Μάλιστα, η 24χρονη μητέρα φέρεται να αναζητούσε πληροφορίες για την υγεία του παιδιού της σε forum για μητέρες λέγοντας τα εξής:

«…Κορίτσια βοήθεια! Είμαι νέα μανούλα δεν ξέρω πολλά από μωράκια αλλά εδώ και 2 μέρες νομίζω πως κάτι δεν πάει καλά. Ο μπέμπης μου που είναι 1 μηνών κοιμάται συνεχεία ξυπνάει μόνο για να φάει κάθε 7 ώρες κ πίνει μόνο 90ml επίσης δεν ανοίγει τα μάτια του και είναι κρύος, τον έντυσα πολύ καλά και πάλι είναι κρύος.

Μίλησα με τον μοναδικό παιδίατρο του νησιού και μου είπε πως αν δεν τον δει δεν μπορεί να πει κάτι. Το θέμα είναι πως είναι στην Κω τώρα και έχει απαγορευτικό… Γυρίζει την Τρίτη αν το επιτρέψει ο καιρός. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ και τι να κάνω…».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις