Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αγωνία για την υγεία του Λευτέρη Πανταζή - Παραμένει νοσηλευόμενος στο Ιατρικό Κέντρο

Αγωνία για την υγεία του Λευτέρη Πανταζή...

Ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο

Στο Ιατρικό του Παλαιού Φαλήρου νοσηλεύεται εδώ και μέρες ο τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής, καθώς παρουσίασε λιποθυμικά επεισόδια και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

«Ο Λευτέρης είναι ακόμη στο νοσοκομείο. Οι γιατροί τού κάνουν εξετάσεις. Δεν έχουν βγάλει διάγνωση, αλλά ο Λευτέρης είναι καλύτερα», δήλωσε χθες στην «Espresso» ο ξάδερφος του τραγουδιστή Λευτέρης Παγκοζίδης, ο οποίος από την πρώτη κιόλας στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του.

Τις τελευταίες ημέρες ο καλλιτέχνης δεν ένιωθε πολύ καλά και είχε σημάδια υπερκόπωσης. Μάλιστα, πριν από μία εβδομάδα είχε λιποθυμήσει στο μαγαζί μετά το τέλος του προγράμματος.

Ο ίδιος είχε δηλώσει στην «Espresso» πως από την αρχή του προγράμματος δεν ένιωθε καλά, αλλά δεν ήθελε να το αφήσει στη μέση και έτσι μόλις κατέβηκε, αισθάνθηκε να τον εγκαταλείπουν οι δυνάμεις του.

«Ζήτησα νερό, αλλά μέχρι να μου το φέρουν λιποθύμησα. Με φέρανε στο σπίτι και έμεινα μία εβδομάδα στο κρεβάτι», περιέγραψε ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος παρ' όλα αυτά την περασμένη Παρασκευή βρέθηκε και πάλι στην πίστα κοντά στους θαυμαστές του. Δυστυχώς, όμως, ο οργανισμός του δεν άντεξε πολύ και έτσι μεταφέρθηκε και πάλι εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Στο πλευρό του βρίσκεται η πρώην σύντροφός του Ζώζα Μεταξά, ενώ από την πρώτη κιόλας στιγμή δίπλα του είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Ελενα Παπαρίζου, με την οποία σχεδίαζε να πραγματοποιήσει περιοδεία σε Αυστραλία και Αμερική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight