Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φωτογράφισαν ασυνείδητο που εγκατέλειψε το θύμα του!

Φωτογράφισαν ασυνείδητο που εγκατέλειψε ...

Ο μάρτυρας φωτογράφισε όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και το αυτοκίνητό του με τον αριθμό κυκλοφορίας

«Μίλησε»  με την… τύχη του ο ασυνείδητος  οδηγός που είχε το θράσος  να μην ενδιαφερθεί καθόλου  για την αιμόφυρτη μια νέα  κοπέλα την οποία παρέσυρε  με την πολυτελή ΒΜW του στα Τρίκαλα και να σπεύσει να εξαφανιστεί! Σαν από «θεία δίκη», το τροχαίο έγινε μπροστά σε έναν πολίτη που είχε μαζί του… φωτογραφική μηχανή!

Ο αυτόπτης  μάρτυρας είδε το μαύρο ΒΜW να στρίβει σε μια γωνία και να πέφτει πάνω στο μηχανάκι που οδηγούσε η άτυχη νέα, η οποία έπεσε στο οδόστρωμα τραυματισμένη. Εκείνο που δεν περίμενε, ήταν να δει τον οδηγό να πατάει γκάζι και να φεύγει σαν μην έγινε τίποτε! Αυτό δεν μπορούσε να το… χωνέψει και άρχισε να καταδιώκει τον ασυνείδητο οδηγό.

Όταν τον  έφτασε και τον ρώτησε για  ποιο λόγο δεν σταμάτησε να  βοηθήσει την τραυματισμένη γυναίκα,  εκείνος… αρνήθηκε ότι προκάλεσε τροχαίο και έφυγε σαν κύριος! Όμως, ο μάρτυρας φωτογράφισε όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και το αυτοκίνητό του με τον αριθμό κυκλοφορίας να φαίνεται πεντακάθαρα και παρέδωσε τις φωτογραφίες στην Τροχαία που αναζητά τον δράστη. Όσο για το θύμα του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Τρικάλων όπου νοσηλεύεται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις