Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Πάτρας Σ. Καπλάνης δίνει συνέντευξη Τύπου για το κρίσιμο ζήτημα των συγχωνεύσεων –καταργήσεων που ετοιμάζει το υπουργείο

Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Πάτρας Σ. Καπλάνης δί...

Θα παρουσιάσει και πρωτοποριακή, καινοτόμο πρόταση που μπορεί να αποφέρει πόρους και να αναπτύξει την Αχαία

Συνέντευξη Τύπου αναμένεται να δώσει αύριο Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 στις 12 το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΑΤΕΙ Πάτρας Σωκράτης Καπλάνης με αφορμή τις ανακοινώσεις του υπουργού παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου περί συγχωνεύσεων ή ακόμη και καταργήσεων τμημάτων ΤΕΙ και Πανεπιστημίων της χώρας, στο πλαίσιο της εφαρμογής του προγράμματος «Αθηνά».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΑΤΕΙ Πάτρας, το γεγονός αυτό θα θίξει ενδεχομένως πολλά ΤΕΙ της χώρας αλλά και τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες αυτά λειτουργούν μιας και οι σπουδαστές ως γνωστόν συμβάλλουν στην οικονομική ζωή και ανάπτυξη μίας περιοχής.

Ο πρόεδρος του ΑΤΕΙ Πάτρας Σωκράτης Καπλάνης αναμένεται να προβεί σε παρουσίαση σειράς προτάσεων και λύσεων που διασφαλίζουν το κύρος και τη βιωσιμότητα των ΑΤΕΙ της χώρας, σύμφωνα και με τις αποφάσεις της Συνόδου των προέδρων.

Συγχρόνως θα παρουσιαστεί από τον κύριο Καπλάνη στους εκπροσώπους των Μέσων ενημέρωσης πρόταση που είναι πρωτοποριακή και καινοτόμος στην Ευρώπη η οποία μπορεί να αποφέρει πόρους και να διεθνοποιήσει και αναπτύξει σημαντικά την περιοχή της Αχαΐας. Η συνέντευξη Τύπου θα γίνει στο Συνεδριακό κέντρο του ΑΤΕΙ Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις