Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έγκλημα στα Άσπρα Σπίτια της Ηλείας - Νεκρός 42χρονος μετά από συμπλοκή - Παραδόθηκε ο δράστης – Δείτε βίντεο

Έγκλημα στα Άσπρα Σπίτια της Ηλείας - Νε...

Θύμα και θύτης ήταν συγχωριανοί

Οι απειλές που φέρονται να ειπώθηκαν το πρωί της Τρίτης να ξεστομίζονται από έναν 54χρονο στα Χάνια Τριποταμιάς κανείς από όσους άκουγαν δεν πίστευαν ότι μπορεί να γίνουν πράξη. Ένας 42χρονος έπεσε νεκρός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τις σφαίρες συγχωριανού του, σε συμπλοκή που έγινε κοντά στη γέφυρα των Ασπρων Σπιτιών στον ποταμό Αλφειό.

Με βάση πάντα τις πρώτες πληροφορίες ο φερόμενος 58χρονος δράστης ακολούθησε τον 43χρονο που οδηγούσε το μηχανάκι του, τον χτύπησε από πίσω και στη συνέχεια ήλθαν στα χέρια. Τα ίχνη από αίμα πάνω στο καπό του αυτοκινήτου του δράστη μαρτυρούν στοιχεία που ερευνούν οι Αρχές. Ο 43χρονος βρέθηκε πυροβολημένος πιθανότατα από κυνηγετικό όπλο και ξεψύχησε δίπλα στον πατέρα του και συγχωριανούς του.

Το θύμα βρέθηκε αιμόφυρτο από τον πατέρα του που ακολουθούσε με το τρακτέρ σε κοντινή απόσταση, μέσα σε ένα αγροτικό δρόμο. Ο φερόμενος δράστης μετά την συμπλοκή εγκατέλειψε το αυτοκίνητο του και εξαφανίστηκε.

Οι συγχωριανοί τους αλλά και κάτοικοι των Άσπρων Σπιτιών που γνώριζαν τους δυο άντρες που έμαθαν τι είχε γίνει ανέφεραν στις Αρχές τι είχε προηγηθεί το πρωί μεταξύ δράστη και θύματος.

Για πολλά χρόνια το θύμα εργαζόταν - σύμφωνα με τους συγχωριανούς του - σε κέντρα διασκέδασης και καφετέριες στη Μύκονο, την Αθήνα και άλλες περιοχές. Τελευταία με την κρίση είχε έρθει στο χωριό.

Ο πρωινός διαπληκτισμός έγινε στα αγροκτήματα των οικογενειών θύματος και δράστη μπροστά στον αδερφό του θύματος. "Εσύ μυρίζεις λιβάνι" φέρεται να είπε ο δράστης στο θύμα.

Η συνέχεια - με βάση τις πρώτες πληροφορίες - θέλει το θύμα να φεύγει προς τη γέφυρα του Αλφειού στα Άσπρα σπίτια και πίσω να ακολουθούν - πηγαίνοντας όλοι μαζί στα χωράφια τους - ο πατέρας και ο αδερφος του. Ο δράστης με το αυτοκίνητό του τους προσπέρασε, χτύπησε από πίσω το μηχανάκι του θύματος και πάλεψαν στη συνέχεια.

Έπειτα με βάση τα ευρήματα τον πυροβόλησε - πιθανότατα με κυνηγετικό όπλο...

Ο δράστης - συνταξιούχος αστυνομικός σύμφωνα με πληροφορίες - και το θύμα έμεναν μόνιμα στα Χάνια ένα οικισμό της Τριποταμιάς, χωριού στα όρια Αρκαδίας και Αχαΐας. Ο διαπληκτισμός συνέβη το πρωί στον οικισμό μπροστά στον αδερφό του θύματος που περιέγραψε στους αστυνομικούς όλα όσα συνέβησαν.

Από τα ευρήματα των αστυνομικών εκτιμάται πως το θανατηφόρο χτύπημα ήταν πισώπλατα.

Μετά την αυτοψία από την Ιατροδικαστή Πατρών Αγγελική Τσιόλα, αναφέρθηκε  πως το θύμα δέχθηκε δύο πυροβολισμούς.

Το απόγευμα ο δράστης του φονικού στα Άσπρα Σπίτια παραδόθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στην έδρα της Α.Δ. Ηλείας στον Πύργο, αφού παρουσιάστηκε και παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας. Το όπλο του εγκλήματος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να το πέταξε μετά το έγκλημα και άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις