Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι Σπύρος Σπυράκος και Γιώργος Δασκουλίδης θα ηγηθούν του νέου προγράμματος στην Παριζιάνα της Πάτρας

Οι Σπύρος Σπυράκος και Γιώργος Δασκουλίδ...

Η πρεμιέρα του λαικού μουσικού προγράμματος θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Δύο γνωστοί λαικοί τραγουδιστές που τα τελευταία χρόνια συνεργάζονται σταθερά μαζί ξεσηκώνοντας το κοινό, ο Σπύρος Σπυράκος και ο Γιώργος Δασκουλίδης θα ηγούνται του νέου χειμερινού προγράμματος στο κέντρο «Παριζιάνα» στην περιοχή Τσαούση στην Πάτρα, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012.

Οι δύο καλλιτέχνες μαζί και με την Φανή Ιωάννου υπόσχονται στους Πατρινούς ένα πρόγραμμα έκπληξη με πολύ χορό και τραγούδι. Ο Σπύρος Σπυράκος και ο Γιώργος Δασκουλίδης εκτός από τις κοινές τους μουσικές εμφανίσεις στην Αθήνα και την περιφέρεια που πάντα σημειώνουν επιτυχία, έχουν κυκλοφορήσει και cd μαζί όπως το «98 live επιτυχίες».

Ο Σπύρος Σπυράκος έχει γεννηθεί στους Φούρνους της Ικαρίας, όπου έζησε μέχρι την ηλικία των 11 ετών, οπότε και ήρθε με την οικογένεια του στην Αθήνα, όπου άρχισε μουσικές σπουδές στο Ελληνικό Ωδείο (θεωρία της μουσικής, φωνητική και πιάνο).

Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε οικονομικά ενώ παράλληλα με τη θητεία του στο ναυτικό άρχισε να ασχολείται με το τραγούδι ενώ όταν απολύθηκε άρχισε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα σε νυχτερινά κέντρα, επιλέγοντας αυστηρά τους χώρους που θα εμφανιζόταν.

Το ξεκίνημα του Σπύρου Σπυράκου στην δισκογραφία έγινε το 1995, με το δίσκο «Και να 'ξερες» σε μουσική του Αλέξη Παπαδημητρίου και σε στίχους της Ναταλίας Γερμανού και της Ελένης Γιανατσούλια, απ’ όπου ξεχώρισαν τα τραγούδια «Αχ και να 'ξερες», «Ωχ Αμάν Αμάν», κ.α.
To 1996 κυκλοφόρησε ο δεύτερος προσωπικός δίσκος με τίτλο «Συνθήματα Ερωτικά», όπου αγαπήθηκαν τα τραγούδια «Πρώτο Πακέτο» και «Ο Αλήτης σου».

Ο Γιώργος Δασκουλίδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Ρόδο. Έχει σπουδάσει σωματική αγωγή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και η σχέση του με το τραγούδι έως τα φοιτητικά του χρόνια ήταν ερασιτεχνική. Συνειδητοποίησε ότι ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας.

Πρωτοξεκίνησε την καριέρα του το 1992 στο Melody της Ρόδου μαζί με την Άντζυ Σαμίου η οποία και του πρότεινε να συνεχίσουν την συνεργασία τους κατόπιν στην Αθήνα στο νυκτερινό κέντρο Αθηναία. Εκεί τον ανακάλυψε δισκογραφικά ο γνωστός ηχολήπτης Άκης Γκολφίδης. Έτσι τον Ιανουάριο του ‘94 ο Γιώργος Δασκουλίδης κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Χάρισε μου ένα λεπτό» σε μουσική και στίχους των Φοίβου και Γιώργου Ιωαννίδη.

Τον Σεπτέμβριο του ‘95 ο Γιώργος Δασκουλίδης παρουσίασε τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Κάτι ξέρουν και λένε» σε μουσική και στίχους των Γιώργου Ιωαννίδη και Βασίλη Καρρά, μέσα από τον οποίο αγαπήθηκαν τα τραγούδια «Δώστα» και «Κάτι ξέρουν και λένε».

Η γυναικεία παρουσία και συμμετοχή στο νέο χειμερινό πρόγραμμα της Παριζιάνας, στην Πάτρα θα είναι η Φανή Ιωάννου, μία έμπειρη ερμηνεύτρια που αναμένεται να εντυπωσιάσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight