Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δηλητηριώδης "μπηχτή" Καλεντζώτη στον Νίκο Μακρή- Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του thebest.gr για το ρήγμα στους "ανεξάρτητους"

Δηλητηριώδης "μπηχτή" Καλεντζώ...

Η ανακοίνωση με τις αιχμές: Ένας από τους διαγραφέντες με ελεύθερη βούληση, επέλεξε να ξαναμπεί στο κάδρο της αποτυχίας

Δριμεία επίθεση, με έμμεσο πλην σαφή τρόπο, εξαπολύει η Λένα  Καλεντζώτη στον Νίκο Μακρή, με αφορμή την ανάληψη της θέσης του Προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και με τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του thebest.gr για το ρήγμα στους "ανεξάρτητους".

Σε ανακοίνωσή της η κ. Καλεντζώτη, παρά το γεγονός ότι διαψεύδει τα περί ρήγματος, αλλά και τα περί ομάδας ανεξαρτήτων, αφήνει μια δηλητηριώδη μπηχτή εναντίον του Νίκου Μακρή αναφέροντας ότι "σήμερα, παρ’ όλο που η κατάσταση έχει επιδεινωθεί, ένας από τους διαγραφέντες με ελεύθερη βούληση, επέλεξε να ξαναμπεί στο κάδρο της αποτυχίας".

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Στην πορεία αυτής της δημοτικής αρχής αποκαλύφθηκε, η παντελής αδυναμία της ηγετικής ομάδας και των εξωθεσμικών συνεργατών της, να διοικήσουν την πόλη.

Ως αποτέλεσμα πρόεκυψαν αντικαταστάσεις, διαγραφές, αποχωρήσεις, ανεξαρτητοποιήσεις. Σήμερα, παρ’ όλο που η κατάσταση έχει επιδεινωθεί, ένας από τους διαγραφέντες με ελεύθερη βούληση, επέλεξε να ξαναμπεί στο κάδρο της αποτυχίας.

Επειδή σε αυτή την ζωή, έχει σημασία με ποιους συνεργάζεσαι και με ποιους φωτογραφίζεσαι, και επειδή κάποιοι σπεύδουν να θριαμβολογήσουν επί ενός υποθετικού ανασχηματισμού της πάλαι ποτέ παράταξης Δημαρά, και διαρρέουν διάφορες γραφικότητες, περί ρηγμάτων στις τάξεις των ανεξάρτητων, θα ήθελα προς αποκατάσταση της αλήθειας, να αποσαφηνίσω τα εξής:

Οι σύμβουλοι που σήμερα είναι ανεξάρτητοι, έκαναν αυτοκριτική στην πράξη, για την λανθασμένη επιλογή τους να στηρίξουν τον Γιάννη Δημαρά.

Δεν αποτελούν παράταξη, άρα δεν υπάρχει ρήγμα.

Αποτελούν πολίτες αιρετούς, που δεν αποδέχονται το ρόλο θεατή, στο δράμα της Πάτρας.

Η θέση αυτή είναι αμιγώς πολιτική και σηματοδοτική, σε ότι αφορά την αξία της ηθικής και πολιτικής σταθερότητας, σε μια χώρα και σε ένα δήμο που καταρρέουν".

 

Υ.Γ. Για προφανείς λόγους δεν θα επανέλθω επί του θέματος δηλαδή δεν θα συμμετάσχω σε επικοινωνιακά τρυκ μετατόπισης, -που επιχειρούνται από τους κύκλους των εξωθεσμικών συνεργατών -, από τα φλέγοντα και οξυμένα προβλήματα της πόλης, και ως εκ τούτου δεν εκχωρώ ούτε άλλοθι ούτε συγχωροχάρτι, στην ανεπάρκεια του «Δημάρχου χωρίς Δεδηλωμένη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις