Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δίωρη θα είναι η πρωινή ενημερωτική εκπομπή των Αρβανίτη-Κατσίμη στη ΝΕΤ από τη νέα περίοδο

Δίωρη θα είναι η πρωινή ενημερωτική εκπο...

Αλλαγές στην πρωινή ζώνη της κρατικής τηλεόρασης επέφερε η αποχώρηση-μεταγραφή στο Mega της Μαρίας Σαράφογλου

Αλλαγές ετοιμάζει η ΕΡΤ στην πρωινή ενημερωτική ζώνη της ΝΕΤ, μετά την αποχώρηση της δημοσιογράφου-παρουσιάστριας Μαρίας Σαράφογλου η οποία ως γνωστό πήρε μεταγραφή για το Mega Channel. Tο πρωινό δημοσιογραφικό δίδυμο Κώστας Αρβανίτης  και Μαριλένα Κατσίμη θα συνεχίσει σύμφωνα με πληροφορίες έως το Δεκέμβριο του 2012, με την εκπομπή τους που πέρυσι σημείωσε μεγάλη επιτυχία και υψηλή ακροαματικότητα, να ξεκινάει καθημερινά στις 6 το πρωί, αλλά να ολοκληρώνεται δύο ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις 8 το πρωί αντί στις 10 που τελείωνε κανονικά.

Αμέσως μετά φαίνεται να δημιουργείται μια νέα ενημερωτική δημοσιογραφική ζώνη, η οποία θα απαρτίζεται από τουλάχιστον πέντε δημοσιογράφους της ΕΡΤ, τους Γιώργο Κουβαρά, Βαγγέλη Γιακουμή, Βασίλη Μπεσκένη, Μάριον Μιχελιδάκη και Ανθή Σαλαγκούδη.

Στις 12 το μεσημέρι, θα ακολουθεί το πρώτο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ και στη συνέχεια θα προβάλλεται η ταξιδιωτική εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» και δύο πολιτιστικές εκπομπές, εκ των οποίων η μία θα είναι το γνωστό πολιτιστικό μαγκαζίνο της Μπήλιως Τσουκαλά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight