Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οικογενειακώς βρέθηκε στην Πάτρα ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Οικογενειακώς βρέθηκε στην Πάτρα ο Γεράσ...
Μαρτάτος Tάκης

Η σύζυγος του Μπέσυ Μάλφα ήταν στις μπροστινές κερκίδες του Αρχαίου Ωδείου μαζί με τα παιδιά τους

Πολλοί φίλοι αλλά και συγγενείς του ηθοποιού Γεράσιμου Σκιαδαρέση από την Πάτρα, βρέθηκαν χθες Πέμπτη 2 Αυγούστου στο Αρχαίο Ωδείο για να τον απολαύσουν και να τον χειροκροτήσουν στην επιθεώρηση «Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή». Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μάλιστα βρέθηκε αυτές τις μέρες οικογενειακώς εδώ στην γενέτειρα του καθώς στις πρώτες κερκίδες εθεάθησαν και η αγαπημένη του σύζυγος, ηθοποιός Μπέσυ Μάλφα μαζί με τα παιδιά τους, οι οποίοι έδειχναν πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για την επιτυχία του Γεράσιμου και της παράστασης συνολικά.

Ο Πατρινός ηθοποιός μιλώντας μετά το τέλος του έργου στο thebest.gr ανέφερε ότι την προσεχή χειμερινή περίοδο θα παίξει στο έργο της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Η σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Νικολαίδη» που θα επαναληφθεί μετά την περσινή του επιτυχία με αλλαγή όμως στη διανομή των ηθοποιών.

Συγκεκριμένα όπως τόνισε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης τους ρόλους του ζευγαριού (Μαρία Λεκάκη-Κλέων Γρηγοριάδης) που βγάζει τα εσώψυχα του σε έναν μπριόζο ψυχαναλυτή (το ρόλο κάνει ο Γιάννης Ζουγανέλης), θα αναλάβουν ο ίδιος και η Τζόυς Ευείδη. Ακόμα ο ιδιαίτερα απλός και φιλικός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης που είχε περικυκλωθεί και από Πατρινούς θαυμαστές του που ήθελαν να βγάλουν αναμνηστική φωτογραφία μαζί του (η μεγάλη επιτυχία βλέπετε του σήριαλ «Βασιλιάδες» του Mega όπου πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός), ανέφερε ότι λόγω των υποχρεώσεων του στην περιοδεία της επιθεώρησης «Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή» δεν μπορούσε να παραμείνει περισσότερο στην Πάτρα.

Με τη γενέτειρα του πάντως φροντίζει να κρατά στενούς δεσμούς αφού εδώ μένει ο πατέρας του Γιώργος Σκιαδαρέσης που ασχολείται με την ξυλογλυπτική ενώ έχει στενή συγγενική σχέση και με την οικογένεια Σκιαδαρέση της γνωστής επιχείρησης λουκουμιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight