Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το σύνθημα «λευτεριά στον Πάνο Τσίρκα» έγινε πραγματικότητα!

Πάτρα: Το σύνθημα «λευτεριά στον Πάνο Τσ...

Αποφυλακίζεται εντός των ημερών μετά την απόφαση του Δικαστηρίου

«Το σύνθημα που έγραψαν κάποιοι στους τοίχους της Πάτρας για να διασύρουν τον Τσίρκα, έγινε πραγματικότητα». Με αυτό το σχόλιο υποδέχθηκε ο δικηγόρος του Πάνου Τσίρκα, Ντίνος Αργυρόπουλος την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Κακουργιοδικείο Αιγίου, με την οποία ο πελάτης του αποφυλακίζεται, εντός των ημερών.

Ο Πάνος Τσίρκας ήταν ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης για απόπειρες ανθρωποκτονίας, ληστείες, εκβιασμούς σε καρναβαλικά στέκια, κ.ά. Τα ξημερώματα το Δικαστήριο εξέδωσε την απόφασή του με την οποία έκρινε ότι κακώς κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας, την οποία μετέτρεψε σε επικίνδυνη σωματική βλάβη, καταδικάζοντάς τον σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση.

Ο Δ.Β. καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκιση (εκτός των άλλων και για διάθεση ενός όπλου καλάζνικοφ), ενώ ο αδελφός του ΔΗΜ..Β. καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλάκιση με αναστολή. Το δικαστήριο αποφάσισε απαλλαγή για τον Μπ. ενώ για τους άλλους δύο κατηγορούμενους που δεν ήσαν προφυλακισμένοι η απόφαση ήταν 3 χρόνια φυλάκιση με αναστολή. Ο Πάνος Τσίρκας αλλά και ο ΔΗΜ.Β. αποφυλακίζονται, ενώ ο ΔΙΟΝ.Β. παραμένει στη φυλακή

Ο κ. Αργυρόπουλος, έκανε λόγο για προχειρότητα και ανορθόδοξες μεθόδους από τις Αρχές προκειμένου να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες και ζήτησε να υπάρξει φειδώ στη χρήση της διάταξης περί εγκληματικής οργάνωσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις