Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αυτό το Σάββατο στο Volcano της Πάτρας

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αυτό το Σάββατο στο ...
Μαρτάτος Tάκης

Η αγαπημένη Θεσσαλονικιά λαική τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της πλαισιωμένη από την ορχήστρα της

Μία από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες λαικές τραγουδίστριες της γενιάς της, η Θεσσαλονικιά Νατάσα Θεοδωρίδου φρέσκια μετά και τις συναυλίες της με την Μαρινέλλα στο εξωτερικό (εμφανίστηκαν πριν από λίγες μέρες στην Μελβούρνη της Αυστραλίας) έρχεται στην Πάτρα για μία και μοναδική εμφάνιση αυτό το Σάββατο 14 Ιουλίου το βράδυ στην πίστα του Volcano στο Δρέπανο του Ρίου πλαισιωμένη από την ορχήστρα της.

Η γλυκιά Νατάσα Θεοδωρίδου αναμένεται να ερμηνεύσει τόσο τις επιτυχίες από το νέο της cd, το 14ο κατά σειρά με γενικό τίτλο «Απέναντι» (από τη Sony music) όπου συνάντησε ξανά τον συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους καθώς και πιο παλιές της επιτυχίες. Από το καινούριο της άλμπουμ που κυκλοφόρησε την άνοιξη, έχουν ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί τα κομμάτια «Για κανένα», «θα ‘ρθω να σε δω», «Θα μπορούσε να ήταν κι αγάπη», το ομώνυμο «Απέναντι –Δεν με νοιάζει τι έγινε» που ακούγεται πολύ στα ραδιόφωνα αλλά και «Τα Χατίρια» που ερμηνεύει ντουέτο με την Μαρινέλλα και σφραγίζει και δισκογραφικά την επιτυχημένη τους συνεργασία. Την μουσική του άλμπουμ υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους και τους στίχους ο Θάνος Παπανικολάου.

Όσο για τα παλαιότερα τραγούδια της που αναμένεται να πει στο Volcano και να ξεσηκώσει τους Πατρινούς είναι η «Κόκκινη γραμμή», το «Φεγγάρι μου», το «Δεν σ' αδικώ», «Μια γλυκιά μελωδία», «Αχάριστη καρδιά», «Τώρα θα πονάς», «Τις δύσκολες στιγμές», «Τελικά δεν αξίζεις», «Σου βάζω δύσκολα», «Δίπλα σε σένα», κ.α.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει γεννηθεί το 1970 και έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, ενώ παράλληλα πήρε μαθήματα αρμονίας και κιθάρας. Ξεκίνησε την καριέρα της τραγουδώντας λαϊκά τραγούδια σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης. Ήρθε στην Αθήνα το 1996 και εργάστηκε σε νυχτερινά μαγαζιά με μεγάλη επιτυχία ξεχωρίζοντας αμέσως χάρη στην ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και στην σκηνική της παρουσία. Στην Αθήνα πρωτοδούλεψε στις «Θαλασσιές τις Χάντρες» στην πλατεία Αγίων Ασωμάτων και μαζί της ήταν ο Αντώνης Ρέμος, ο Λάμπης Λιβιεράτος και ο Παντελής Καναράκης.

Με τον Αντώνη Ρέμο έχει κρατήσει έκτοτε στενή φιλία και μάλιστα πρόσφατα τον επισκέφθηκε στο «Thalassa» όπου εμφανίζεται το φετινό καλοκαίρι και τραγούδησαν για λίγο μαζί. Η Νατάσα Θεοδωρίδου που έχει εμφανιστεί κι άλλες φορές στην Πάτρα και πάντα με επιτυχία, κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο το 1997, ο οποίος και έγινε πλατινένιος. Το 1998 κυκλοφόρησε το δεύτερό της άλμπουμ, με τίτλο «Δεύτερη αγάπη», που αποτέλεσε σταθμό στην καριέρα της, με αποκορύφωμα τη συνεργασία με τον Πασχάλη Τερζή στο τραγούδι «Δεν θέλω τέτοιους φίλους».

Να σημειώσουμε ότι στην πρόσφατη συναυλία της στο Melbourne Exhibition Centre στη Μελβούρνη η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Μαρινέλλα αποθεώθηκαν κυριολεκτικά από τους Έλληνες ομογενείς της Αυστραλίας.

Όπως μάλιστα ανέφερε το περιοδικό Τηλέραμα, οι δύο καλλιτέχνιδες προσέφεραν μέρος των εσόδων τους, στο ίδρυμα «Agapi Care», αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πόσο ευαισθητοποιημένες είναι σε θέματα που αφορούν την φροντίδα και προστασία των παιδιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight