Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του Dj X One! Τι μας ετοιμάζει;

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του Dj X One!...

Συντονιστείτε μαζί του!

To καλοκαίρι φαίνεται οτι είναι η εποχή που εμπνέει τον Dj X One να κάνει συνεχώς καινούργια πράγματα!

Αυτό τον καιρό ετοιμάζονται δύο παραγωγές του οι οποίες θα κυκλοφορήσουν απο τη Warner Music ως Digital Single!

"Σ' έχω ερωτευθεί" θα λέγεται το νέο τραγούδι του Δημήτρη Καπετανάκη σε στίχους του ίδιου και μουσική του Dj X One. Παράλληλα το "Princess" είναι το νέο τραγούδι του Gregory Style που κάνει ντεμπούτο στη δισκογραφία, σε στίχους της ανερχόμενης Νικολέτας Περάκη και του Dj X One!

Την ίδια περίοδο ο Dj X One οργώνει την Αττική και τα περίχωρα καλεσμένος σε prive parties κατασκηνώσεων παίζοντας μουσική μέχρι πρωίας και κάνοντας πάνω απο 20.000 άτομα ως τώρα να έχουν χορέψει στους δικούς του ρυθμούς! Ο Dj X One ή Αργύρης Ναστόπουλος, συνεχίζει το summer tour του ακούραστα μέχρι τα τέλη Ιουλίου;

Ξεκούραση; Ούτε λόγος! Τον Αύγουστο ο Dj X One θα πρωταγωνιστεί σε full moon parties που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα μαζί με τους GMDeeJays και τις μπάντες των On Stage the band & Altribe!

Επίσης, κάθε Σάββατο συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο Athens Metro Mall ως Dj απο τις 12 εως τις 3 το μεσημέρι, δροσίζοντας καλοκαιρινά τους επισκέπτες του μεγάλου εμπορικού κέντρου των νοτίων προαστίων!

Το ανήσυχο πνεύμα του Dj X One τον οδηγεί συνεχώς σε νέες δημιουργίες καθώς δεν αποχωρίζεται ποτέ το studio και τη μουσική του, ετοιμάζοντας πυρετωδώς τις επόμενες επιτυχίες του! Μετά το remix του "Call Me" , που έχει ξεπεράσει συνολικά τις 40.000 προβολές στο διαδίκτυο και συνεχίζει δυναμικά!

Mία απο αυτές, είναι και το remix του "Say my name" του Νίκου Γκάνου, το οποίο ετοιμάζει σε συνεργασία με τους GMEDeeJays για το διαγωνισμό της Heaven! Θα του ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Συντονιστείτε μαζί του!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight