Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι γυναίκες του thebest.gr εξετάστηκαν στο Άλμα Ζωής

Οι γυναίκες του thebest.gr εξετάστηκαν σ...

Είναι καθήκον κάθε γυναίκας να εξεταστεί

Γνωρίζοντας ότι ο καρκίνος του μαστού αποτελεί το συχνότερο κακόηθες νεόπλασμα των γυναικών στον δυτικό πολιτισμό και τη δεύτερη αιτία θανάτου από καρκίνο, μετά τον καρκίνο του πνεύμονα, οι γυναίκες του thebest.gr έκανα το καθήκον τους και έσπευσαν στο Άλμα Ζωής για να κάνουν την κλινική εξέταση μαστών.

Από τις 5 έως τις 15 Ιουνίου 2012, ο σύλλογος «Αλμα Zωής» σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιεί δωρεάν κλινική εξέταση. Ειδικότερα, στην Πάτρα μπορείτε να καλέσετε στο 2610 222274 ή να επισκεφτείτε τα γραφεία, στην οδό Γούναρη 37 για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία.

Ένας από τους στόχους του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Αλμα Ζωής» είναι η ενημέρωση του γενικού πληθυσμού για την πρόληψη - έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού σε όλη την Ελλάδα. Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογος διοργανώνει κάθε χρόνο τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου Greece Race for the Cure®, σε συνεργασία με την Οργάνωση Susan G. Komen for the Cure®.

Το Πρόγραμμα Ενημέρωσης με σκοπό την πρόληψη - έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού σε νέες γυναίκες, ηλικίας 20 - 39 ετών, υλοποιείται από τα χρήματα του Αγώνα Greece Race for the Cure 2011! Η ενημερωτική καμπάνια θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη!

Πρωταρχικός στόχος του Προγράμματος είναι να αφυπνίσει κάθε γυναίκα αυτής της ηλικίας για τον καρκίνο του μαστού καθώς τα ηλικιακά όρια εμφάνισης της νόσου έχουν μειωθεί. Ο δεύτερος στόχος του Προγράμματος είναι η παροχή δωρεάν κλινικής εξέτασης από χειρουργό μαστού για εννέα ημέρες, από τις 5 έως τις 15 Ιουνίου 2012.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις