Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος: Τη «μάχη» αυτή θα τη κερδίσουμε!

Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος: Τη «μάχη» α...

Να απεγκλωβίσουμε τους χιλιάδες δανειολήπτες

Συνάντηση εργασίας με στόχο τη διευκόλυνση χιλιάδων δανειοληπτών του νομού είχε ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος (Υπεύθυνος Επικοινωνίας Επιτροπής Εκλογών & αναπ. Εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΣΥ), με τον πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου της Κίνησης Πολιτών Δανειοληπτών κ΄.Γιώργο Μπαρτζώκη.

Μετά τη συνάντηση ο υποψήφιος βουλευτής προέβη στην κάτωθι δήλωση:

«Αδιαπραγμάτευτη είναι η θέση της Δημοκρατικής Συμμαχίας για προστασία των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και των ελεύθερων επαγγελματιών που εγκλωβισμένοι στις τράπεζες έχουν χάσει το χαμόγελο από τα χείλη τους. Την επόμενη ημέρα των εκλογών βασική προϋπόθεση για τη Ντόρα Μπακογιάννη είναι ένας βελτιωμένος νόμος στον οποίο θα κληθούν να συμφωνήσουν όλοι, ούτως ώστε να ελαφρύνουμε τους Έλληνες πολίτες από τα σημερινά τους βάρη και η ξεκάθαρη πρόταση της ΔΗΣΥ αποτελεί την ενδεδειγμένη λύση του προβλήματος για χιλιάδες νοικοκυριά και ελεύθερους επαγγελματίες.

-Η επαναοριοθέτηση του ύψους των οφειλών για τα ποσά που θα κληθούν τελικώς να καταβάλουν οι δανειολήπτες με παράλληλη παράταση του χρόνου αποπληρωμής και μείωση των επιτοκίων είναι ο «λόγος τιμής» της Ντόρας Μπακογιάννη με τους συμπολίτες μας που σήμερα βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε υποχρεώσεις που δεν μπορούν να ανταποκριθούν.

-Η κοινωνική τριετή ενίσχυση με την μορφή δανείου 400€ το μήνα σε 500.000 νοικοκυριά που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και το κύριο εισόδημα του νοικοκυριού προέρχεται από μέλος που είναι κάτω των 60 ετών είναι η απαραίτητη «νέα σύμβαση ζωής» της ΔΗΣΥ με τους χιλιάδες Έλληνες πολίτες που σήμερα δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις στοιχειώδεις ανάγκες της καθημερινότητάς τους. Ήδη η (σημερινή) συνεργασία μας με τον πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου της Κίνησης Πολιτών Δανειοληπτών κ΄.Γιώργο Μπαρτζώκη παράγει πρακτικά αποτελέσματα και για την Αχαΐα με την στήριξη και αξιοποίηση κάθε νομικής και πρακτικής συμβουλής για τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Η λειτουργία των γραφείων του συλλόγου στην Πάτρα (Σατωβριάνου 19 –Τηλ. 2610.225545) και η δυνατότητα παροχής πληροφοριών στο πολιτικό μου γραφείο στο Αίγιο (Κλ.Οικονόμου 32 -Τηλ.6938063841) διευκολύνει τους συμπολίτες μας να αξιοποιήσουν κάθε δυνατότητα που τους δίδει σήμερα ο νόμος 3869/2010 περί απαλλαγής και ρύθμισης οφειλών ώστε να μη χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος.

Χρέος όλων μας και ιδίως των νέων ανθρώπων που εισέρχονται στη πολιτική είναι να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις για απεγκλωβισμό των δανειοληπτών από νοσηρές καταστάσεις που καταστρέφουν τη ζωή των συμπολιτών μας και τη «μάχη» αυτή θα τη κερδίσουμε!!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις