Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο αρχηγός κόμματος και η σχολή μανεκέν - Ποιος είναι;

Ο αρχηγός κόμματος και η σχολή μανεκέν -...

Δείτε παρακάτω

Είναι οικογενειάρχης, δίνει την εικόνα του αυστηρού και του άκαμπτου, αλλά σαν άνθρωπος είναι γλυκός και μειλίχιος.  Χαρακτηρίζει τον εαυτό του πατριώτη και κοινωνιστή και έχει εκφραστεί ενάντια στο Μνημόνιο.  Λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης τη δεκαετία του 70 είχε σχολή μανεκέν και ότι η σύζυγός του, Βένια ήταν διάσημο μοντέλο της εποχής.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έδωσε συνέντευξη στον πολιτικό συντάκτη και δημοσιογράφο Κώστα Μαρδά για την Espresso και έκανε μια αναδρομή στη ζωή του μιλώντας για τα επαγγέλματα που έκανε μέχρι να ασχοληθεί με την πολιτική.

« Μικρός δουλεύατε στο σανοπωλείο του πατέρα σας στο Παλαιό Φάληρο. Πείτε μας ένα στιγμιότυπο που σας έχει μείνει από αυτή τη δουλειά».

« Μου είχε πει ο πατέρας μου, « Γιώργο, παιδί μου, σήμερα ταΐζεις ζώα. Αύριο θα ταΐζεις  ανθρώπους. Φρόντισε λοιπόν να μάθεις από τα ζώα».


« Ποια ήταν η αφορμή για να κάνετε body building ;»
« Κάτι Αμερικανοί που ήταν στη γειτονιά μου. Εγώ τους μοίραζα το γάλα και εκείνοι κάνανε body building. Mε είδαν ψηλό παιδί, με μυήσανε και όταν γύρισαν στην πατρίδα τους, μου άφησαν τα όργανα γυμναστικής και κάτι περιοδικά με τον Steve Reeves και έτσι επιδόθηκα στο body building με πρωταθλητικούς ρυθμούς».


« Το 1968 ξεκινήσατε μεταμεσονύχτια εκπομπή στο ραδιόφωνο. Τι εκπομπή ήταν ;»
« Το ραδιόφωνο έκλεινε στις 24:00 κι εγώ έπεισα να κλείνει στις 3:00 και έπαιζα ελληνικά τραγούδια όλο το βράδυ και ήταν μια εκπληκτική συντροφιά σε όσους ξενυχτούσαν. Είναι ίσως η ωραιότερη ραδιοφωνική περίοδος μου».


« Πώς και πότε κάνατε σχολή μανεκέν ;»
« Σχολή μανεκέν έκανε η Βένη, η γυναίκα μου, η οποία ήταν από τα πιο πετυχημένα και ωραιότερα μανεκέν της εποχής. Να θυμίσω ότι το 1971 είχε βγει Μις Ευρώπη στην έκθεση SAMIA στο Τορίνο».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight