Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ας μην κλαίγονται οι ξενοδόχοι, ας μειώσουν τις τιμές και το κοινό θα τους τιμήσει!

Ας μην κλαίγονται οι ξενοδόχοι, ας μειώσ...

Του Ανδρέα Γιαννόπουλου

Διάβασα το άρθρο σας περι της κάμψης του Τουρισμού. Θα ήθελα όμως να παρατηρήσω τα εξής.

Οι τιμές στα καταλυματα εξακολουθούν να είναι πολυ υψηλές, τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα. Οι κ.κ. ξενοδόχοι πρέπει να το κατανοήσουν και να ξεχάσουν την "υψηλή σαιζόν" το πάσχα και τα Χριστούγεννα, αν θέλουν να ξαναδούν Έλληνες..

Φιλικό ζευγάρι έφυγε για τετραήμερο στο Μόναχο σε πεντάστερο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης. Η τιμή μαζί με τα αεροπορικά και ημιδιατροφη, κάτω απο 500 ευρώ! Εντάξει να δεχθώ ότι το καθολικό Πάσχα ήταν την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά νομίζω, ότι η τιμή είναι πολυ-πολυ καλή!

Εγώ προσωπικά προσπάθησα να κάνω κράτηση στην ευρύτερη περιοχή Αχαϊα-Αιτωλοακαρνανια, Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά και παντού μου ζήτησαν απο 90-140 (!!!!) την βραδυα, εννοείται όχι σε πεντάστερο, και χωρίς ναύλα! Σημειωτέον ότι ζήτησα από Μ. Σάββατο έως Τετάρτη επειδή είμαι εργαζόμενος!

Νομίζω ότι αυτές οι τιμές, αυτή την εποχή σε αυτά τα καταλύματα ειναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ και δικαίως οι τουρίστες απέχουν...αφού οι ξενοδόχοι έχουν μειώσει δ ρ α σ τ ι κ ά τους μισθούς, γιατί δεν το μετακυλούν στον πελάτη;

Και να μην ακούσω τον κ. Παπαλέξη να κλαίγεται πάλι γιατί θα πούμε και ονόματα και τιμές, που δείχνουν ότι μερικοί δεν καταλαβαίνουν τί γίνεται! Ας μην κλαίγονται λοιπόν, ας βάλουν μυαλό ας μειώσουν τις τιμές και το κοινό θα τους τιμήσει! Ας μην βγάλουν -μεγαλο- κέρδος 2-3 χρονιές!

Με εκτίμηση και Καλή Ανά(σ)ταση!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις