Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Διώξτε τη μιζέρια και το στείρο αρνητισμό από το Καρναβάλι

Διώξτε τη μιζέρια και το στείρο αρνητισμ...

Του Νίκου Παναγιώτου

Διώξτε τη μιζέρια και το στείρο αρνητισμό από το Καρναβάλι. Και απευθύνετε κάλεσμα-πρόσκληση στους αισιόδοξους ανθρώπους, στους πραγματικούς καρναβαλιστές, σε αυτούς που χαρακτηρίζονται από κέφι, φαντασία και ενθουσιασμό στη ζωή τους.

Σε μια χρονιά σφοδρής οικονομικής κρίσης, ο δήμος και οι υπέυθυνοι με τα λίγα χρήματα που είχαν στη διάθεσή τους και το λιγοστό χρόνο προετοιμασίας, παρουσίασαν ίσως το καλύτερο καρναβάλι των τελευταίων ετών.

Η δημιουργία της Carnaval Area, η εναλλακτική Τελετή 'Εναρξης, το εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων στην Τελετή Λήξης, η επιτυχημένη αναβίωση του χόρου του Δημάρχου με μια άλλη μορφή, η εξαιρετική ιστοσελίδα του Πατρινού Καρναβαλιού, οι πανέμορφες στολές των πληρωμάτων, η επιλογή μιας κοπέλας στη θέση της φετινής Βασίλισσας από την τοπική μας κοινωνία και όχι ένα μοντέλο από την Αθήνα που θα ερχόταν την Παρασκευή θα έβγαινε στις 2 παρελάσεις, θα τσέπωνε τα 2 χιλιάρικα και την Καθαρά Δευτέρα θα έφευγε άρον άρον πίσω για Αθήνα, ήταν στοιχεία καινοτομίας και νεωτερίστικου πνεύματος που δε μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.

'Οπως ασφαλώς και απαρατήρητη δε μπορεί να περάσει η θλιβερή μετάδοση των παρελάσεων του Σαββάτου, δυστυχώς από κάποιους καταπληκτικούς ντόπιους πατρινούς "δημοσιογράφους", οι οποίοι από τις 3 ώρες παρέλασης, ξόδεψαν τις 2 ώρες και 59 λεπτά με το να μας λένε που υπάρχει κενό, που δεν υπάρχει κενό, αυτό το πλήρωμα έχει 14 καπνογόνα, το άλλο 36 καπνογόνα, εδώ τα πληρώματα έκαναν το έγκλημα.....να σταματήσουν το τρεχαλήτο για 8 δευτερόλεπτα.....και αυτό σημαίνει μπάχαλο και διάλυση....και λοιπά φαιδρά.

Ελπίζουμε του χρόνου σε μια ακόμα καλύτερη διοργάνωση, σε ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή στα πληρώματα, σε ακόμα περισσότερους επισκέπτες και σε ακόμα λιγότερους καψερούς αντικαρναβαλιστές δημοσιογράφους-παρουσιαστές......ο Θεός να τους κάνει δημοσιογράφους.....λέμε και κανένα καλαμπούρι για να περάσει η ώρα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις