Πολύ χαμηλές οι θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες
Παγετός, τοπικά ισχυρός με το θερμόμετρο να πλησιάζει στον Ηλειακό Κάμπο τους -4 βαθμούς Κελσίου σημειώθηκε τη νύχτα και νωρίς το πρωί της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου 2012, σύμφωνα με το δίκτυο σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών Ηλείας & Ζακύνθου. Στο Βαρθολομιό καταγράφηκαν -3.9 βαθμοί και στην Αμαλιάδα -2.8.
Στις υπόλοιπες περιοχές της Ηλείας οι ανατολικοί άνεμοι που έφταναν τα 5 με 6 μποφόρ δεν άφησαν την θερμοκρασία να πέσει σε πολύ χαμηλές τιμές, έτσι στην Ωλένη το θερμόμετρο έδειξε -3.4 βαθμούς, στην Φολόη -2.4 και στην Ανδρίτσαινα -2.9 βαθμούς.
Παγετός σημειώθηκε και στο νησί της Ζακύνθου, ο μετεωρολογικός σταθμός στο Σαρακινάδο κατέγραψε ελάχιστη τιμή -2.8 βαθμούς Κελσίου.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









