Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αδίστακτοι! Θα εξέδιδαν 20χρονη με διανοητικά προβλήματα!

Αδίστακτοι! Θα εξέδιδαν 20χρονη με διανο...

Στα χέρια της Αστυνομίας δύο αλλοδαποί

Εξιχνιάστηκε υπόθεση αρπαγής 20χρονης αλλοδαπής και σωματεμπορίας στην Αργολίδα, μετά από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, σε συνεργασία με το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής. Νωρίς το πρωί συνελήφθησαν στην περιοχή της Ερμιόνης Αργολίδας, δύο 24χρονοι αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, για αρπαγή, εμπορία ανθρώπων και σωματεμπορία.

Την Πέμπτη (24-11-2011) περιήλθε στις ελληνικές Αρχές έγγραφο των βουλγαρικών Αρχών, σύμφωνα με το οποίο, 24χρονος Βούλγαρος, μετέφερε από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα, μία 20χρονη ομοεθνή του, με διανοητική αναπηρία, με σκοπό τη σεξουαλική της εκμετάλλευση.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, οργανώθηκε σήμερα αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθησαν ο 24χρονος και ακόμα ένας συνομήλικος ομοεθνής του.

Οι συλληφθέντες, επέβαιναν σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, στο οποίο μετέφεραν την 20χρονη.

Από την έρευνα προέκυψε ότι, οι 24χρονοι, από τον Οκτώβριο του 2011, κατακρατούσαν παρά τη θέλησή τους, κλειδωμένες σε σπίτι στην περιοχή της Ερμιόνης Αργολίδας, την 20χρονη και άλλες δύο γυναίκες ομοεθνείς τους, αναγκάζοντας τες να εκδίδονται, αντί χρηματικού ποσού.

Με μέριμνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου παρασχέθηκε στην 20χρονη υγειονομική περίθαλψη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις