Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Susan Boyle υποψήφια για δεύτερο Grammy

Η Susan Boyle υποψήφια για δεύτερο Grammy

Η τραγουδίστρια είναι υποψήφια μαζί με τους Barbra Streisand, Tony Bennett, Harry Connick Jr και Seth McFarlane

Το φαινόμενο Susan Boyle είναι υποψήφια για δεύτερο βραβείο Grammy για το album της «The Gift». Είναι υποψήφια στην κατηγορία Best Traditional Pop Vocal Album για το «The Gift» μαζί με τους θρύλους της μουσικής Barbara Streisand, Tony Bennett, Harry Connick Jr and Seth McFarlane.

Μαθαίνοντας αυτά τα νέα σήμερα το πρωί στην Σκοτία η Susan είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι υποψήφια για δεύτερη φορά για βραβείο Grammy. Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι στην ίδια κατηγορία με την Barbra Streisand και Tony Bennett, έχω χάσει τα λόγια μου. Είναι εκπληκτικό. Μόνο που είμαι υποψήφια ξανά είναι φανταστικό».

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην 54η απονομή Grammy η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Los Angeles την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012.

Τα νέα της υποψηφιότητας για Grammy της Susan Boyle έρχονται μαζί με την επιτυχία που γνωρίζει αυτή την περίοδο με το «Someone To Watch Over Me», το τρίτο της album.

Το «The Gift», κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2010, γνώρισε την ίδια επιτυχία που είχε και με το πρώτο της album όταν έφτασε στο Νούμερο 1 στην Αμερική και την Αγγλία το «I Dreamed A Dream» το οποίο είχε την ίδια τύχη κάνοντάς την Susan την πρώτη γυναίκα τραγουδίστρια στην ιστορία που έχει το νούμερο 1 album στην Αγγλία και Αμερική δύο φορές σε λιγότερο από ένα χρόνο και ήταν η μοναδική καλλιτέχνης στην ιστορία της μουσικής που το έχει καταφέρει από τους Beatles το 1969.

Όταν το The Gift πραγματοποίησε νέα είσοδο στο UK chart και στο US Billboard 200 chart στο Νούμερο 1, έγινε το πιο επιτυχημένο holiday album και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight