Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η Πυροσβεστική διέσωσε σκυλίτσα από μάντρα 4 μέτρων, αλλά αυτή επιμένει… ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Η Πυροσβεστική διέσωσε σκυλίτσα α...

Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση

Τη δική της περιπέτεια ζει μια σκυλίτσα στην Πάτρα που έχει βρει κατάλυμα στις εγκαταστάσεις του παλιού εργοστασίου Μάμος. Χθες το βράδυ στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση από την Πυροσβεστική η οποία διήρκησε περίπου 2,5 ώρες για τη διάσωσής καθώς είχε εγκλωβιστεί, άγνωστο για πόσες ημέρες, σε μια μάντρα ύψους 4 μέτρων.

Όπως αναφέρει σε σχετική της ανάρτηση η Ελίζα Καλίτση: «Οι πυροσβέστες για μία ακόμη φορά τα έδωσαν όλα. Δεν είναι μόνο ότι έφτασαν αμέσως είναι και ο τρόπος που προσέγγισαν το ζώο που κινδύνευε από έναν πιθανόν λάθος χειρισμό να βρεθεί στο κενό. Η μικρή έφαγε σαν μην υπήρχε αύριο και ήπιε πολύ νερό. Ήταν πραγματικά απεγνωσμένη.

Την αφήσαμε στην περιοχή που πιθανόν να ήταν και πριν. Θα προσπαθήσουμε αύριο να την πιάσουμε να την πάμε στη γιατρό. Το πρώτο βήμα έγινε. Μακάρι να γίνουν και τα επόμενα».

Αυτά το βράδυ γιατί το πρωί φιλόζωοι ξαναπήγαν στο σημείο για να πάρουν την σκυλίτσα από το σημείο ωστόσο εκείνη είχε ανέβει και πάλι στη μάντρα και ήταν και πάλι εγκλωβισμένη αφού δεν μπορούσε να κατέβει. Εκείνο που τώρα ζητούν είναι να βρεθεί κάποιος ευαισθητοποιημένος συμπολίτης ο οποίος θα μπορούσε να προσφέρει ένα χωράφια ή ακόμα και ένα σπίτι για να μεταφερθεί εκεί η σκυλίτσα.

Όπως τονίζουν ουσιαστικά είναι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει αφού είναι αδύνατον να καλείται καθημερινά η Πυροσβεστική για να βοηθάει στον απεγκλωβισμό της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τα ΒΙΝΤΕΟ της διάσωσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις