Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκλονισμένο το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα -Είναι η σύζυγος του επιχειρηματία που δολοφονήθηκε χθες στη Βούλα

Συγκλονισμένο το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα...

Σε κατάσταση σοκ η οικογένειά της

Σε τραγική κατάσταση είναι η σύζυγος του 46χρονου επιχειρηματία που δολοφονήθηκε χθες βράδυ έξω από το σπίτι τους στη Βούλα. Η Βικτώρα Καρύδα μοντέλο που φέτος συμμετέχει στην τηλεοπτική εκπομπή My style Rocks είναι συντετριμμένη και  δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά  ο 46χρονος επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δυο παιδιά μόλις βγήκε από το σπίτι τους στη Βούλα, όπου βρίσκονταν τα δυο τους παιδιά, χθες το βράδυ δέχθηκε τουλάχιστον 4 σφαίρες από πυροβόλο όπλο στο στήθος και στην πλάτη που τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ 46χρονο επιχειρηματία έξω από το σπίτι του – Είχε παντρευτεί με μοντέλο – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

H Βικτώρια με μπαμπά Έλληνα και μητέρα Ουκρανή, πήρε μέρος στα καλλιστεία του Αnt1 σε ηλικία μόλις 18 ετών και κέρδισε τον τίτλο Μις Τουρισμός. Στη συνέχεια εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Κίεβο και κέρδισε τους παγκόσμιους τίτλους της Miss παγκόσμιος τουρισμός 2003 και Miss Top Model International 2003.

Με τον σύζυγο της παντρεύτηκαν πριν δυο χρόνια στη Μύκονο. Η Βικτώρια έκτοτε αφοσιώθηκε στο μεγάλωμα των παιδιών της μέχρι φέτος που αποφάσισε να συμμετάσχει στο τηλεοπτικό show.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις