Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Περίπου 270 μετανάστες έχουν απομακρυνθεί από τα παλιά εργοστάσια - Τι ειπώθηκε στη σύσκεψη για το μεταναστευτικό στην Πάτρα - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Περίπου 270 μετανάστες έχουν απομακρυνθε...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Παρόντες, ο γ.γ. μεταναστευτικής πολιτικής Μιλτιάδης Κλάπας αλλά και η αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. Ζ. Τσιριγώτη

Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο νότιο λιμένα της Πάτρας με τους αλλοδαπούς και τις εφορμήσεις σε καθημερινή βάση στα κιγκλιδώματα του ISPS ενημέρώθηκε ο γγ μεταναστευτικής πολιτικής Μιλτιάδης Κλάπας που ήρθε στην αχαϊκή πρωτεύουσα και συμμετείχε σε σύσκεψη για το μεταναστευτικό πρόβλημα της πόλης, στα γραφεία του ΟΛΠΑ.

Παρούσα στην ενημέρωση και στη συνέχεια την αυτοψία στους χώρους όπου εστιάζεται το πρόβλημα και η αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. Ζαχαρούλα Τσιριγώτη. Σύμφωνα με την ίδια μέχρι ώρας έχουν προωθηθεί σε κέντρα φιλοξενίας γύρω στα 270 άτομα, επιχειρήσεις που θα συνεχιστούν μέχρι να απομακρυνθούν όλοι οι αλλοδαποί από τα παλαιά εργοστάσια της Ακτής Δυμαίων, όπου εως σήμερα βρίσκουν κατάλλυμα.

Επι της ουσίας αυτό που θα γίνει στο λιμάνι δεν αναμένεται να αλλάξει απο αυτό που ήδη επιχειρείται. Δηλαδή προσαγωγές, εξακρίβωση εγγράφων και συναρτήσει αυτών, προώθηση προς κέντρα φιλοξενίας ανα τη χώρα.

Η κα Τσιριγώτη  είχε το πρωί της Τετάρτης συνάντηση στα δικαστήρια της Πάτρας με τις εισαγγελικές αρχές για το πρόσφατο συμβάν με τον θανάσιμο τραυματισμό από πυροβολισμό, νεαρού Αφγανού στο λιμάνι ενώ, νωρίς το μεσημέρι συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως την Πέμπτη θα μεταβούν στην Αθήνα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας συνοδευόμενος από φορείς της Πάτρας και εκπροσώπους συλλόγων των νότιων συνοικιών της πόλης, ώστε να συναντηθούν και να συνομιλίσουν με τον υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής Δημήτρη Βίτσα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις