Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εντοπίστηκε ο καταγραφέας πρόσκρουσης του Mirage

Εντοπίστηκε ο καταγραφέας πρόσκρουσης του Mirage

Σε βάθος 800 μέτρων

Την ώρα που γινόταν η κηδεία του κυβερνήτη του MIRΑGE 2000-5 σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου, που έχασε την ζωή του όταν το αεροσκάφος του συνετρίβη 9 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου, μια σημαντική εξέλιξη έγινε γνωστή.

Με τιμές ήρωα στη τελευταία του κατοικία ο σμηναγός Γεώργιος Μπαλταδώρος- Κατέρρευσε η σύζυγος του- Ραγίζει καρδιές το μήνυμα των παιδιών του-ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Η ομάδα των ερευνητών από την Κινητή Ομάδα Συντήρησης Θαλασσίων Εγκαταστάσεων της Πολεμικής Αεροπορίας μαζί με το κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος αλλά και τα στελέχη του Ινστιτούτου Ωκεανογραφίας έχουν εντοπίσει την εκπομπή σήματος από τον καταγραφέα πρόσκρουσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το OnAlert το σήμα εκπέμπεται από τον ασύρματο πομπό του Crash Recorder από βάθος 800 μέτρων.

ο Crash Recorder είναι ένα από τα τουλάχιστον τρία καταγραφικά συστήματα που διαθέτει το μαχητικό αεροσκάφος αυτού του τύπου και είναι το μόνο σύμφωνα με έμπειρους ιπτάμενους που μπορεί να μην υποστεί καμία αλλοίωση από ένα ατύχημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις