Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αύριο η κηδεία του 34χρονου σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου – Τα τελευταία του λόγια πριν πέσει στη θάλασσα – Συγκλονίζει η περιγραφή του ψαρά - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Αύριο η κηδεία του 34χρονου σμηναγού Γεω...

Η κηδεία θα διεξαχθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του σμηναγού στο Μορφοβούνι Καρδίτσας

Αύριο στις 2 το μεσημέρι θα διεξαχθεί η κηδεία του κυβερνήτη του MIRΑGE 2000-5 σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου, που έχασε χθες την ζωή του όταν το αεροσκάφος του συνετρίβη 9 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου.Η κηδεία θα διεξαχθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του σμηναγού στο Μορφοβούνι Καρδίτσας.

Η Βουλή θα "υιοθετήσει" τα παιδιά του Σμηναγού Γ. Μπαλταδώρου- Συγκλονίζει η εξομολόγηση του πνευματικού της οικογένειας-ΦΩΤΟ

Στην κηδεία αναμένεται να παρευρεθεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας. Σήμερα ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας, αντιπέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου επισκέφθηκε το σπίτι του άτυχου σμηναγού στην Αθήνα και εξέφρασε τα συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο πιλότος του δεύτερου Mirage σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε ο ίδιος δεν ακολούθησε την πορεία του αδικοχαμένου Σμηναγού, σύμφωνα με το cnn.gr.

Τι είναι το vertigo, το σενάριο στο οποίο κατατείνουν οι ενδείξεις, για την πτώση του Mirage 2000 -5

Όταν επέστρεψε στην 135 Σμηναρχία Μάχης, σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν από το κανάλι Epsilon, ήταν ακόμα ταραγμένος.

Αφού εξετάστηκε αμέσως από το γιατρό της βάσης, αποκάλυψε στους συναδέλφους του το διάλογο που είχε με τον αρχηγό της αποστολής, τον Γιώργο Μπαλταδώρο, πριν αυτός βρει τραγικό θάνατο 9 ναυτικά μίλια από τη Σκύρο.

«Νο 1 εδώ, ακολούθα με να βγούμε από την ομίχλη», του είπε ο 34χρονος Σμηναγός και εκείνος του απάντησε:

«Βλέπω από το όργανο ότι είμαστε κοντά στη θάλασσα. Εγώ ανεβαίνω».

Αυτή ήταν και η τελευταία τους συνομιλία, δευτερόλεπτα αργότερα έχασε την επαφή με το Mirage του άτυχου Σμηναγού.

Ο Γιώργος Πανταζής, όπως γράφει το newsit.gr είναι ο ψαράς που ήταν με το σκάφος του κοντά στο σημείο της της πτώσης του Mirage 2000-5. Στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Μπαλταδώρος. Και συγκλονίζει με όσα λέει, αφού κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά…

«Ξαφνικά, χάθηκε ο ήχος του Mirage»

Μιλώντας στο Epsilon, περιέγραψε πως του φάνηκε περίεργο το γεγονός πως ξαφνικά δεν άκουγε τον ήχο του μαχητικού. Ήταν λίγα μίλια μακριά. Αλλά εξαιτίας του καιρού και της ομίχλης, δεν μπορούσε να δει. «Από τον ήχο κατάλαβα ότι έπεσε το αεροπλάνο. Ο ήχος ακουγόταν από μακριά και ξαφνικά εξαφανίστηκε από τα αυτιά μου», είπε. Λίγα λεπτά αργότερα, είδε το Super Puma να πετά στην περιοχή.

Πετρόπουλος: Πλήρης σύνταξη στην οικογένεια του Μπαλταδώρου

Ήταν εκείνος που έδωσε στο Λιμενικό το στίγμα όπου είχε πέσει το Mirage.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις