Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Βουλή θα "υιοθετήσει" τα παιδιά του Σμηναγού Γ. Μπαλταδώρου- Συγκλονίζει η εξομολόγηση του πνευματικού της οικογένειας-ΦΩΤΟ

Η Βουλή θα "υιοθετήσει" τα παι...

Στο σπίτι του άτυχου σμηναγού βρέθηκε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας

Βαρύ είναι το κλίμα στο σπίτι του ήρωα πιλότου που έφυγε χθες από τη ζωή όταν συνετρίβη το μιράζ που κυβερνούσε. Στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας εξετάζεται η σορός του.

Πετρόπουλος: Πλήρης σύνταξη στην οικογένεια του Μπαλταδώρου

Η σορός εντοπίστηκε διαμελισμένη το απόγευμα της Πέμπτης και μεταφέρθηκε στο ΓΝΑ, όπου θα γίνουν οι απαραίτητες τοξικολογικές εξετάσεις. Από ώρα σε ώρα αναμένεται να φτάσει η σύζυγός του για την αναγνώριση της σορού.

Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Καρδίτσα, όπου ο αδικοχαμένος Γιώργος Μπαλταδώρος θα κηδευτεί στις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Μορφοβούνι.

Στην κηδεία αναμένεται να παρευρεθεί και η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Απαρηγόρητη είναι συζυγός του αλλά και τα ανήλικα παιδιά του.

Στο μεταξύ η Βουλή άμεσα θα προχωρήσει στη στήριξη της οικογένειας του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, προβαίνοντας στην «υιοθεσία» των ανήλικων τέκνων του εκλιπόντος.

Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κοινοβουλίου Νίκος Βούτσης, εκφράζοντας έτσι έμπρακτα τη θλίψη του για την αδόκητη απώλεια του πιλότου και ακολουθώντας την Απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων, η οποία προβλέπει την «υιοθεσία» των ανήλικων τέκνων των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος.

Πηγη:ΑΠΕ ΜΠΕ

Φώτο:eurokinissi

 

Συγκλονίζει ο πνευματικός της οικογένειας, πατήρ Γεώργιος, ο οποίος μίλησε στο NewsIt.gr για τις τραγικές στιγμές της συζύγου του Γιώργου Μπαλταδώρου.

«Λίγο μετά τη μία, η Μαίρη (σ.σ. σύζυγος του Γιώργου Μπαλταδώρου) μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να έρθω επειγόντως στο σπίτι. Όπως μου είπε, είχε μάθει ότι έπεσε ένα μαχητικό. Επί τρεις ώρες, της κρατούσα το χέρι και την παρηγορούσα«, είπε στο NewsIt.gr ο πάτερ Γεώργιος, ο οποίος είχε παντρέψει το ζευγάρι το 2007. Και πρόσθεσε για τον αδικοχαμένο πιλότο: «Ηταν παντα γελαστό παιδι».

Ο Γιώργος Μπαλταδώρος ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενός 11χρονου αγοριού και ένος 9χρονου κοριτσιού.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε χθες η Ελένη Κοττέ στην εκπομπή «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο «Εpsilon», μόλις η σύζυγος του αδικοχαμένου πιλότου έμαθε το θλιβερό γεγονός κλονίστηκε τόσο, που τα κλάματα της ακούστηκαν σε όλη την γειτονιά…

Ο αρχηγός ΓΕΑ

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, στο σπίτι του άτυχου σμηναγού βρέθηκε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου. Ήθελε να συλλυπηθεί προσωπικά τη χήρα του Γιώργου Μπαλταδώρου.

Ο αρχηγός του ΓΕΑ δεν έμεινε πολλή ώρα στο σπίτι του άτυχου σμηναγού. Όταν βγήκε, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, σεβόμενος το πένθος της οικογένειας.

Πηγή:newsit.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις