Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

H Europol θυμίζει τον Έλληνα... φαντομά Βασίλη Παλαιοκώστα

H Europol θυμίζει τον Έλληνα... φαντομά ...

Περιλαμβάνεται στη λίστα με τους καταζητούμενους στη χώρα μας

Την μνήμη της Europol "ξεσκονίζουν" οι Ελληνικές αρχές, οι οποίες δημοσίευσαν τον κατάλογο με τους καταζητούμενους στην χώρα μας, για του οποίους υπάρχει Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης. Μέσα σε αυτούς, και ο γνωστός και... μη εξαιρετέος Βασίλης Παλαιοκώστας.

Ο Βασίλης Παλαιοκώστας περιλαμβάνεται στην λίστα που οι αρχές κάθε χώρας πρέπει να επικαιροποιούν κάθε τόσο, και η οποία καταγράφει το ποιοι εγκληματίες αναζητούνται από την Europol.

Στο κείμενο για τον Βασίλη Παλαιοκώστα περιλαμβάνονται αναλυτικά και όλες οι καταδικαστικές αποφάσεις εναντίον του. Υπενθυμίζεται πως ο Βασίλης Παλαιοκώστας είχε γίνει «άφαντος» πολλάκις από τις φυλακές, με τελευταία απόδραση αυτή στις 22 Φεβρουαρίου του 2009, όπου διέφυγε με ελικόπτερο από τον Κορυδαλλό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Δίνονται εκ νέου στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης του Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης:

τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας του φυγόποινου και φυγόδικου εκζητούμενου ημεδαπού ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ Βασιλείου του Λεωνίδα – Ηλία και της Γεωργίας, γεννηθέντα την 17-05-1966 στο Μοσχόφυτο Τρικάλων, με τελευταία δηλωθείσα διαμονή του στην Αγία Μονή Τρικάλων.

Φωτογραφίες, με σωματομετρικά χαρακτηριστικά, ως έχουν ληφθεί την 22 Αυγούστου 2008, κατά την τελευταία εγκληματολογική του σήμανση από την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας.

Επιπλέον, τα πλήρη στοιχεία του παραπάνω ατόμου και φωτογραφία του έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.eumostwanted.eu, η οποία λειτουργεί υπό την αιγίδα της ΕUROPOL.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις