Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μίλησε με τον Υφυπουργό Πετρόπουλο ο Χ.Κ. που απειλούσε να αυτοκτονήσει στην Παραλία Πατρών- ΦΩΤΟ

Μίλησε με τον Υφυπουργό Πετρόπουλο ο Χ.Κ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Από το μεσημέρι της Κυριακής

Νεότερη ενημέρωση: Με αφορμή το διάβημα διαμαρτυρίας του ασφαλισμένου Χ.Κ., στην Πάτρα, ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιος Πετρόπουλος συνομίλησε μαζί του και ανακοινώνει ότι θα συγκαλέσει αύριο, Δευτέρα, ευρεία σύσκεψη με τον διοικητή του ΕΦΚΑ και υπηρεσιακούς παράγοντες, προκειμένου να εξευρεθούν τρόποι επίλυσης του προβλήματος του ασφαλισμένου.

Μετά από 8 ωρες διαπραγματεύσεων ο άνδρας παρέδωσε το όπλο του στους αστυνομικούς.

-----------

Αστυνομικός - διαπραγματευτής και ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούν από το μεσημέρι να πείσουν τον 65χρονο άνδρα που έχει ταμπουρωθεί στο σπίτι του στην Παραλία Πατρών οτι θα ικανοποιηθεί το αίτημα που θέλει να υποβάλει στον υφυπουργό Εργασίας. Ο άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει με κυνηγετικό όπλο γιατί του έχουν κόψει το ασφαλιστικό επίδομα που λάμβανε. Η περιοχή στην Παραλία Πατρών που βρίσκεται σε εξέλιξη το περιστατικό παραμένει αποκλεισμένη.

13.55μμΈνταση επικράτησε νωρίτερα (12.45) στην οδό 25ης Μαρτίου, στην περιοχή της Παραλίας Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας ο οποίος -όπως αναφέρεται- βρίσκεται σε κατάσταση μέθης, απειλεί να αυτοκτονήσει.

Πληροφορίες από το σημείο αναφέρουν - έτσι όπως άκουσαν τον 65χρονο να φωνάζει - οτι θέλει να τον φέρουν σε επαφή με τον υφυπουργό Εργασίας γιατί του έκοψαν ασφαλιστικό επίδομα που λάμβανε.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο άνδρας φέρει κυνηγετικό όπλο. Στο σημείο βρίσκεται ήδη διαπραγματευτής της αστυνομίας, ο οποίος προσπαθεί να συζητήσει με τον 65χρονο ώστε να τον ηρεμήσει.

Στο σημείο εσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

πρώτη ενημέρωση: 12.45

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις