Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

To Πατρινό Καρναβάλι κορυφώνεται με non stop διασκέδαση, σύμμαχο τον καιρό και χιλιάδες επισκέπτες! Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

To Πατρινό Καρναβάλι κορυφώνεται με non ...

Στις 18:00 η νυχτερινή ποδαράτη. θα μεταδοθεί live από το thebest.gr

Μια ανάσα πριν από την κορύφωση του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού βρίσκεται η  Πάτρα, που φέτος λόγω καλού καιρού και της Ολυμπίας Οδού αναμένεται να έχει ρεκόρ επισκεπτών. Εξάλλου η πληρότητα στα ξενοδοχεία ήταν 90% ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα. Στην τελική ευθεία για την μεγάλη γιορτή μπήκαμε χθες, βράδυ Παρασκευής με την παρέλαση των αρμάτων.

Ο πιο ενημερωμένος Χάρτης-Οδηγός του Πατρινού Καρναβαλιού από το thebest.gr

Τα φωταγωγημένα άρματα σε συνδυασμό με τον καρναβαλικό διάκοσμο και φωτισμό της πόλης έδωσαν μια εντυπωσιακή φαντασμαγορική εικόνα στο κέντρο της πόλης και στην πλατεία Γεωργίου Α΄ και παρέμειναν μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εκεί ενθουσιασμένος ο κόσμος-μικροί και μεγάλοι-τα περιεργαζόταν, τα θαύμαζε και φωτογραφιζόταν μαζί τους.

Ιδανική συνοδεία τους οι μεταμφιεσμένοι κρουστοί του συγκροτήματος Bloco Swingueira που προπορεύονταν των αρμάτων και με τους δυναμικούς ρυθμούς τους αλλά και τις συντονισμένες χορογραφημένες κινήσεις τους ξεσήκωναν τους περαστικούς.

To συγκρότημα κρουστών έκανε πάταγο από νωρίς αφού περιόδευσε στους κεντρικούς δρόμους αναστατώνοντας την πόλη στους πεζόδρομους της Αγίου Νικολάου και της Ρήγα Φεραίου, στην πλατεία Γεωργίου Α΄, στις οδούς Ερμού, Μαιζώνος και Κορίνθου.

Σε καρναβαλικούς ρυθμούς η Πάτρα –Η... βόλτα των αρμάτων στο κέντρο- «Τα καλύτερά μας» στην πλ. Γεωργίου- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Από εδώ και πέρα το πρόγραμμα είναι...πλούσιο!

H συνέχεια θα δοθεί σε λίγη ώρα με "σοκολατοπόλεμο"! Θα εξελιχτεί από τα σωματεία των σοκολατοριχτών «Σοκολατορίχτες», «Σοκολατομαχίες», Σοκολατοδρομίες», «Σοκολατομανίες» και «Σοκολατοπαίκτες» με το μεγάλο βαγονέτο συνοδεία του μουσικού άρματος και των γνωστών Στρατηγών με το τζιπ τους στο ιστορικό κέντρο στις 12.30 το μεσημέρι ακολουθώντας τη διαδρομή: Αγίου Ανδρέου - Αράτου - Μαιζώνος –Πλατεία Γεωργίου Α΄ (κάτω μέρος)-Μαιζώνος- Γούναρη -Κορίνθου-Πλατεία Γεωργίου Α΄(πάνω μέρος)–Κορίνθου-Κολοκοτρώνη-Μαιζώνος-Πλατεία Γεωργίου Α΄ (κάτω μέρος)-Μαιζώνος-Πατρέως- Όθωνος Αμαλίας μέχρι την Γούναρη.

Το απόγευμα θα ακολουθήσει η νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση των πληρωμάτων. Θα ξικινήσει στις 18:00 στην οδό Κορίνθού.

Οι χοροί που δεν πρέπει να χάσετε πριν τελειώσει το Πατρινό Καρναβάλι! Δύο μέρες πάρτυ...

Από τις 18:30 μπορείτε να παρακολουθήσετε LIVE την παρέλαση μέσα από το thebest.gr.

* Να σημειώσομε ότι στην Πάτρα κυκλοφορεί και ο πιο ενημερωμένος Χάρτης-Οδηγός του Πατρινού Καρναβαλιού κυκλοφόρησε σε τιράζ 20.000 αντίτυπα και διανέμεται στους Πατρινούς και στους επισκέπτης της πόλης. Mε αποτυπωμένα τα σημεία των Καρναβαλικών εκδηλώσεων αλλά και τα αξιοθέτα της Πάτρας, ο Χάρτης-Οδηγός αποτελεί το πιο χρηστικό ενημερωτικό έντυπο για το Πατρινό Καρναβάλι. Μπορείτε να τον ζητήσετε σε ένα από τα καταστήματα Coffeebrands, στο The Black Sheep Coffee και στο ΚΕΛΛΑΡΙ.

Όπως είναι φυσικό από νωρίς θα ιχύουν στο κέντρο κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγορεύσεις στάθμευσης.

*ΣΑΒΒΑΤΟ 17/02/2018

Α) ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ 11:00 ΩΡΑΣ ΕΩΣ ΠΕΡΑΤΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΔΩΝ :

α) Στην οδό Κορίνθου από οδό Βορείου Ηπείρου έως οδό Φαβιέρου

β) Στην πλατεία Γεωργίου Α΄ άνω-κάτω μέρος

γ) Στην οδό Φαβιέρου από οδό Κορίνθου έως οδό Μουρούζη

δ) Στην οδό Μουρούζη από οδό Φαβιέρου έως οδό Νόρμαν

ε) Στην οδό Νόρμαν από οδό Μουρούζη έως οδό ΄Οθωνος Αμαλίας στ) Στην οδό Γ. Ολυμπίου από οδό Κορίνθου έως οδό Θεμιστοκλέους

ζ) Στην οδό Σμύρνης από οδό Κορίνθου έως οδό Θεμιστοκλέους

η) Στην οδό Κυρίλλου Αρχιεπισκόπου από οδό Κορίνθου έως οδό Θεμιστοκλέους

θ) Στην οδό Σκαγιοπουλείου από οδό Κορίνθου έως οδό Θεμιστοκλέους

ι) Στην οδό Δημ Υψηλάντου από οδό Κορίνθου έως οδό Θεμιστοκλέους ια) Στην οδό Καποδιστρίου από οδό Κορίνθου έως οδό Θεμιστοκλέους

ιβ) Στην οδό Ιεροθεου Αρχιεπισκόπου από οδό Κορίνθου έως οδό Θεμιστοκλέους ιγ) Στην οδό Σωσιπάτρου από οδό Κορίνθου έως οδό Θεμιστοκλέους

ιδ) Στην οδό Κορυτσάς από Κορίνθου έως Θεμιστοκλέους ιε) Στην οδό Μαξίμου από Κορίνθου έως Θεμιστοκλέους ιστ) Στην οδό Παπαφλέσσα από Ακτή Δυμαίων έως οδό Ναυαρίνου

ιζ) Στην οδό Κολοκοτρώνη από Κανακάρη-Μαιζώνος ιη) ΙΙΙ Ναυάρχων από Κορίνθου έως Κανακάρη

ιθ) Καλαμογδάρτη από Κορίνθου έως Κανακάρη κ) Κοραή από Κορίνθου έως Κανακάρη

Β) ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ 15:30 ΩΡΑΣ ΕΩΣ ΠΕΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:

α) Στα ανωτέρω τμήματα των οδών.

β) Στη οδό Μαιζώνος από Καρόλου έως Γούναρη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Πάτρας λόγω Καρναβαλιού- Πού και πότε θα διακοπεί η κυκλοφορία

Σαράντα χιλιάδες σοκολάτες από τους Σοκολατορίχτες - Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Σύμμαχος, εκτός απο την καλή διάθεση θα είναι και ο καλός καιρός. Κατά την διάρκεια του Σ/Κ. Για σήμερα, Σάββατο, προβλέπεται στην Πάτρα αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις, από τις μεσημβρινές και μετέπειτα ώρες, άνευ σημασίας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-16oC και οι άνεμοι θα πνέουν στην πόλη μεταβλητοί ασθενείς και στην περιοχή του Ρίου ανατολικοί 3-4bf.

Για αύριο, Κυριακή, προβλέπονται αραιές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι αναμένεται σταδιακά να πυκνώσουν περαιτέρω.Δεν αναμένονται, ωστόσο, βροχοπτώσεις. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 8-14oC, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις γενικά ασθενείς.

Πάτρα: ΑΥΤΟΣ θα είναι ο καιρός του Καρναβαλικού τριημέρου- ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ πρόγνωση

Με κάθε μέσο φτάνουν στην Πάτρα οι επισκέπτες για το Καρναβάλι - ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η έλευση των επισκεπτών στην Πάτρα για την κορύφωση του Καρναβαλιού και όσο περνά η ώρα η κίνηση αυξάνεται. Αρκετοί ταξιδιώτες έχουν επιλέξει το ΚΤΕΛ Αχαΐας για τη μετακίνησή τους, το οποίο έχει έκτακτα δρομολόγια. Τα λεωφορεία αναχωρούν για Πάτρα με συχνότητα πεντάλεπτου. Οι περισσότεροι που φτάνουν στο ΚΤΕΛ ταξιδεύουν κυρίως από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Γιάννενα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις