Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Τα πάρτυ του τελευταίου διημέρου του Πατρινού Καρναβαλιού που δεν πρέπει να χάσετε

Τα πάρτυ του τελευταίου διημέρου του Πατ...

Τα συγκεντρώσαμε και σας τα παρουσιάζουμε

Το Πατρινό Καρναβάλι οδεύει προς την κορύφωσή του και οι αποκριάτικοι χοροί στην Πάτρα … «δίνουν και παίρνουν». Το μενού περιλαμβάνει από κλασικές επιλογές μέχρι νέες προτάσεις, πρωτότυπες και δελεαστικές.

Ποιοι τραγουδούν στην Πάτρα τις τελευταίες ημέρες του Καρναβαλιο

Σήμερα τελευταίο Σάββατο του Καρναβαλιού αμέσως μετά την παρέλαση στις 8 το βράδυ γνωστοι καρναβαλιστές και γκρουπ δίνουν ραντεβού στο Disco Room.

Αμέσως μετά την παρέλαση, το Royal υποδέχεται την Έλενα Παπαρίζου.

Οι πόρτες ανοίγουν νωρίς και γνωστοί djs της πόλης αναλαμβάνουν να… ζεστάνουν την καρναβαλική ατμόσφαιρα μέχρι τη στιγμή που θα εμφανιστεί στη σκηνή η εκρηκτική Έλενα Παπαρίζου!
Λαμπερή όπως πάντα, με μία μοναδική σκηνική παρουσία κι ένα πρόγραμμα γεμάτο με τις μεγαλύτερες της επιτυχίες, dance κομμάτια, αγαπημένες μπαλάντες αλλά και τραγούδια από όλη τη δισκογραφία της, με ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις, η Έλενα αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό!
Πλαισιωμένη από εξαίρετους μουσικούς και χορευτές η “number one” Ελληνίδα pop star υπόσχεται ότι θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό σ’ ένα εκρηκτικό show αντάξιο της ημέρας!
Το τελευταίο Σάββατο του καρναβαλιού οι ρυθμοί ανεβαίνουν σ’ ένα non stop party με πολλές γευστικές εκπλήξεις και free drinks… στο Royal φυσικά!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 9 και μισή το βράδυ!

Πληροφορίες: 2610 310 120, 6934 560 656

«Πάρε το …όργανό σου κι έλα στο Φαγιούμ»

Τελευταίο Σαββατοκύριακο (17 και 18 Φεβρουαρίου) της Αποκριάς και το εστιατόριο - μπαρ «Φαγιούμ» της άνω πόλης μας προσκαλεί σε ένα διήμερο πάρτυ όπως αυτά της παλιάς καλής παρεΐστικης εποχής. «Πάρε το όργανό σου κι έλα στο φαγιούμ» το θέμα του πάρτυ που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και συγκεντρώνει τους αυθεντικούς καρναβαλιστές της Πάτρας. Το κλασικό μενού του «Φαγιούμ» ισχύει κανονικά στο πατάρι για τους λάτρεις της κουζίνας του, ενώ στο ισόγειο το «μενού» περιλαμβάνει ψαγμένη καρναβαλική μουσική και πολύ ποτό. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Επιπλέον η καρναβαλική διακόσμηση περιλαμβάνει τις μάσκες- έργα τέχνης της αξέχαστης Πόλας Παναγιωτοπούλου. Βασιλείου Ρούφου 7-9 (μπροστά από το Παλιό Δημοτικό Νοσοκομείο) Τηλ. 2610270557, 6976531461

To all time classic πάρτυ της τελευταίας Κυριακής από τα πληρώματα 45, 106, 128, 222, 62, 120, 135 και 170 φέτος επιστρέφει στις ρίζες του...

Όπως μας θυμίζουν οι διοργανωτές:

"Ξεκινώντας από το ιστορικό ‘ΜΑΜΟΣ’ ταξιδέψαμε, όλα αυτά τα χρόνια, σε ιστορικούς χώρους και clubs. ‘Σφαγεία’, ΝΟΠ, Λιθογραφείο, Αχάια Clauss, Χάραμα, Ιντεάλ, Αστέρας, Πτωχοκομείο…και τόσα άλλα.
Ακούσαμε μουσικάρες από τον Στέλιο, τον Κωνσταντίνο και τον Παναγιώτη και αργότερα τους πλαισιώσαμε με τους Onirama, τον ‘δικό μας’ Τάκη Ζαχαράτο και τον μοναδικό Σάκη Ρουβά.
Σε αυτό το ταξίδι μάθαμε να προσπαθούμε για το διαφορετικό, να πρωτοτυπούμε, αλλά και να εκτιμούμε τις παλιές, κλασσικές και διαχρονικές αξίες της διασκέδασης.
Έτσι, για φέτος, επιστρέφουμε στην κλασσική συνταγή!
Ένα ατελείωτο food court στήνεται γύρω από το πιο υπέροχο δέντρο της πόλης! 
Ένα σκηνικό με ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ και βροχή από κομφετί ‘στολίζει’ το party! Ελεύθερο ποτό στα τραπέζια και τους καναπέδες σας, σε συνδυασμό με 5 bars, εγγυάται την διασκέδασή σας!!! 
Στα decks οι κορυφαίοι Στ. Αποστολόπουλος, Κων. Γεωργίου και Παν. Κολλιόπουλος που «αποθεώνουν» το διαχρονικά το καλύτερο party του Πατρινού Καρναβαλιού!

Ραντεβού, λοιπόν, στο ‘Apotheosis’ την Κυριακή μετά τις 20.00".


Την Κυριάκη 18 Φεβρουαρίου τα πληρώματα 49 - 60 - 159 - 41 - 90 γιορτάζουν την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στα Αστέρια Live. Τη βραδιά θα κάνει ξεχωριστή με ένα αξέχαστο show ο Tonis Sfinos!

Στα decks θα είναι ο Γιάννης Τζόβολος ενώ το μενού έχει αναλάβει το Semeli Catering!

 

Τα Πληρώματα 94 και 95 αποφάσισαν να θεσμοθετήσουν το κοινό τους Καρναβαλικό ΠτΚ (Πάρτι τελευταίας Κυριακής!), σε έναν από τους ομορφότερους χώρους της Πάτρας, το King George Hall -το ανακαινισμένο νεοκλασσικό στο κάτω μέρος της Πλατείας Γεωργίου!

Είσοδος ΜΟΝΟ με πρόσκληση | Free drink & food

Πληροφορίες στα

6936517690, 6944967355 (Πλήρωμα 95)
6944757973, 6974392131 (Πλήρωμα 94)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019