Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Υπό βροχή η παρέλαση των μικρών καρναβαλιστών της Κυριακής

Πάτρα: Υπό βροχή η παρέλαση των μικρών κ...

Άσχημα τα νέα για τους χιλιάδες καρναβαλιστές

Ο… θεός του καρναβαλιού φαίνεται πως δεν είναι με το μέρος της Πάτρας αυτή τη φορά. Το χαμηλό βαρομετρικό «Ιοκάστη» που μας ήρθε από την Ιταλία θα τα μουσκέψει το μεσημέρι της Κυριακής, όπου είναι προγραμματισμένη η παρέλαση των μικρών καρναβαλιστών.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το Εργαστήριο Φυσικής της Ατμόσφαιρας του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών, όπως αναφέρει στο thebest.gr ο καθηγητής Αθανάσιος Αργυρίου, τα προγνωστικά μοντέλα προβλέπουν ότι και την Κυριακή ο καιρός θα είναι βροχερός στην Πάτρα και τις ώρες που είναι προγραμματισμένη η παρέλαση.

«Εκείνες τις ώρες (σ.σ. της παρέλασης) θα βρέχει στην Πάτρα, όχι πάρα πολύ έντονα, αλλά θα βρέχει» σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Αργυρίου για να προσθέσει πως με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι «πάρα πολύ απίθανο να υπάρξει αλλαγή» του καιρικού σκηνικού.

Να σημειωθεί ότι, νωρίτερα σήμερα ο Πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού, Νίκος Χρυσοβιτσάνος, μιλώντας στο thebest.gr, άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο ματαίωσης της παρέλασης καθώς σημείωσε ότι Υπάρχουν σκέψεις να κινηθούμε ανάλογα και με τον καιρό αλλά υπάρχουν πολλές τεχνικές δυσκολίες σε αυτό. Το αν θα αλλάξει κάτι σχετικά με την παρέλαση των μικρών καρναβαλιστών θα αποφασιστεί αύριο».

Πάντως από τον Δήμο Πατρέων όλα είναι έτοιμα για την παρέλαση της Κυριακής και αύριο αναμένονται οι ανακοινώσεις για την παρέλαση.

Το βέβαιο πάντως είναι, ότι λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών, πολλοί γονείς δεν θα βγάλουν τα παιδιά τους στην παρέλαση.

Πρώτη ενημέρωση: 17:05

Διαβάστε επίσης:

Βροχερό Σαββατοκύριακο στη Δυτική Ελλάδα- Τι καιρό θα κάνει την ώρα της παρέλασης του Καρναβαλιού των Μικρών -Η σειρά των πληρωμάτων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις