Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πρωτοφανές μποτιλιάρισμα αυτή την ώρα στην Πάτρα

Πρωτοφανές μποτιλιάρισμα αυτή την ώρα στην Πάτρα
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Υποφέρουν οι νοτιοδυτικές συνοικίες

Χρόνια είχε να δημιουργηθεί τέτοια κυκλοφοριακή ασφυξία στην Πάτρα και μάλιστα όχι στο κέντρο, όχι στην Καραϊσκάκη και Έρμου, αλλά εκτός πολεοδομικού ιστού της πόλης!

Περιοχές της Οβρυάς και της Παραλίας, των Ζαρουχλεΐκων, έως και την Παπαφλέσσα - Τριών Ναυάρχων υποφέρουν από το μποτιλιάρισμα.

Κόκκινη και απαγορευμένη ζώνη η παραλιακή της Πάτρας, ως εκ τούτου απαγορεύτηκε η κυκλοφορία στην παραγλαύκεια κάθοδο, στην Ελευθερίου Βενιζέλου στην Παπαφλέσσα κι αλλού!

Έπηξαν στη λαμαρίνα με μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων, οδοί όπως η Ακρωτηρίου, η Εύβοιας, η Αγίου Ιωάννου Πράτσικα, η Αγίας Τριάδας και άλλες, με την μετατόπιση του κυκλοφοριακού φορτίου.

Εκατοντάδες οδηγοί είχαν να πουν μια καλή κουβέντα για τις αφίξεις πρωθυπουργών, για τα αστυνομικά μέτρα και για τα συνέδρια που ευαγγελίζονται την ανάπτυξη και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Διαβάστε επίσης:

Ξεκίνησε η πορεία προς το χώρο που θα μιλήσει ο πρωθυπουργός – Στην Ελ. Βενιζέλου οι κλούβες της Αστυνομίας – Κλειστή η Ακτή Δυμαίων – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις