Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μετανάστες: Ανοίγουν τρύπες στην περίφραξη του ISPS - Γιατί έγινε "κόλαση" χθες στο λιμάνι της Πάτρας - ΦΩΤΟ

Μετανάστες: Ανοίγουν τρύπες στην περίφρα...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Στην Πάτρα το Σάββατο για σύσκεψη για το μεταναστευτικό ο Γ.Γ. Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών Τζανέτος Φιλιππάκος

Με αμείωτη ένταση συνεχίζουν οι μετανάστες τις προσπάθειες να τρυπώσουν σε φορτηγά και να περάσουν στην Ιταλία μέσω του λιμανιού της Πάτρας.

Την ώρα που ο ΟΛΠΑ ενίσχυσε την περίφραξη που χωρίζει τον χώρο ασφαλείας ISPS, από την υπόλοιπη λιμενική ζώνη, προσθέτοντας ύψος , μετανάστες ανοίγουν τρύπες χαμηλά στον φράκτη, οι οποίες επιδιορθώνονται και ξανά από την αρχή.

Και παρά την αύξηση του ύψους της περίφραξης οι αλλοδαποί είναι αστμάτητοι και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ή να δημιουργήσουν οποιοδήποτε πέρασμα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το thebest.gr χθες βράδυ η κατάσταση στο λιμάνι ήταν πολλή δύσκολη, με τους λιμενικούς να προσπαθούν να ελέγξουν ό,τι μπορούν.

Κι αυτό γιατί δύο πλοία που ήταν να καταπλεύσουν το απόγευμα στο λιμάνι της Πάτρας είχαν καθυστέρηση με αποτέλεσμα να "δέσουν" αργά το απόγευμα, ενώ ένα τρίτο θα διανυκτέρευε. Aποτέλεσμα ήταν από  τις 8 μέχρι τις 9.30 το βράδυ να καταπλεύσουν τρία πλοία και στο πάρκινγκ να έχουν ήδη συγκεντρωθεί πολλά φορτηγά, τα οποία περίμεναν να ταξιδέψουν για Ιταλία.

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις