Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην Αθηνών - Κορίνθου είχε εγκλωβιστεί και λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Στην Αθηνών - Κορίνθου είχε εγκλωβιστεί ...

Συγκλονισμένοι οι επιβάτες

Αργά το μεσημέρι της Τετάρτης 15/11/2017 έφτασε στη Ναύπακτο το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας που είχε εγκλωβιστεί στην Αθηνών -Κορίνθου. Οι επιβάτες του είναι καλά στην υγεία τους, όμως ήταν εξαντλημένοι από την πολύωρη ταλαιπωρία τους στο δρόμο.

Να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Ναύπακτος και στο ύψος της Ελευσίνας ακινητοποιήθηκε από τα νερά, τα οποία έφτασαν μέχρι το ύψος των σκαλοπατιών του λεωφορείου και χρειάστηκε και σε αυτό όπως και στο άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αχαΐας, η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το nafpaktianews.gr, το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας προπορευόταν από αυτό του ΚΤΕΛ Αχαΐας που δυστυχώς σκεπάστηκε από τα νερά. Τους επιβάτες του ΚΤΕΛ Αχαΐας, τους μετέφερε στο Ρίο ο Ναυπάκτιος οδηγός  και στη συνέχεια στο ΚΤΕΛ Αχαΐας και είναι  όλοι καλά στην υγείας τους.

Το nafpaktianews.gr βρέθηκε στο ΚΤΕΛ Ναυπάκτου κατά την ώρας άφιξης του λεωφορείου και μίλησε με επιβάτες που έζησαν το απίστευτο αυτό περιστατικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις