Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μαύρη εβδομάδα στην άσφαλτο της Πατρών Πύργου - Τέσσερις νεκροί σε τρεις ημέρες... ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Μαύρη εβδομάδα στην άσφαλτο της Πατρών Π...

Βαρύτατος ο φόρος αίματος στην καρμανιόλα

Βαρύς ήταν ο φόρος αίματος στην άσφαλτο της Πατρών Πύργου. Μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα 4 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε φρικτά τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν στην καρμανιόλα.

Χθες το μεσημέρι δυο νέοι άνθρωποι από τον Πύργο έχασαν τη ζωή τους στο Νέο Βουπράσιο, όταν το παλιό όχημα μάρκας  SEAT προσέκρουσε δεξιά στις μπάρες της ΕΟ και στην συνέχεια πετάχτηκε στο αντίθετο ρεύμα και με σφοδρότητα συγκρούσθηκε με φορτηγό που κινείτο με κατεύθυνση την Πάτρα.

Το οδόστρωμα σε μήκος περίπου 80 μέτρων θύμιζε βομβαρδισμένη περιοχή. Παντού λαμαρίνες, πλαστικά, σπασμένα κρύσταλλα.  Στο οδόστρωμα κείτεται νεκρός ένας από τους δύο επιβαίνοντες. Το σώμα του είναι διαμελισμένο. Στο αυτοκίνητο που έχει αρχίσει να τυλίγεται στις φλόγες βρίσκεται εγκλωβισμένο άλλο ένα άτομο. Κάποιοι οδηγοί που έχουν σταματήσει ανοίγουν την πόρτα και τον απεγκλωβίζουν. Σε λίγα λεπτά καταφθάνουν οχήματα της ΠΥ Λεχαινών, περιπολικά και ασθενοφόρα. Οι δύο νεαροί, επιβάτες του SEAT είναι νεκροί. Το ασθενοφόρο μεταφέρει τις σορούς στο ΚΥ Κάτω Αχαγιάς.

Την ίδια ώρα, στον Αλισσό Δυτικής Αχαϊας κορυφωνόταν ένα οικογενειακό δράμα. Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία αποχαιρετούσε την 49χρονη Βασιλική Κλωνή που έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Δευτέρας σε τροχαίο που σημειώθηκε στα Καμίνια. Τραγική φιγούρα η κόρη της Φωτεινή, που έφυγε από το νοσοκομείο για να παραστεί στην κηδεία της μητέρας της. Ο σύζυγος της θανούσης νοσηλεύεται επίσης με σοβαρά τραύματα από το ίδιο τροχαίο, ενώ η μητέρα της νοσηλευεται με έμφραγμα που υπέστη όταν έμαθε την τραγική είδηση του θανάτου του παιδιού της.

Το ίδιο βράδυ σε δεύτερο τροχαίο που είχε σημειωθεί στον Αλισσό έχασε τη ζωή του ένας άνδρας από την Αμαλιάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις