Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στη σύσκεψη φορέων για την διεκδίκηση των Παράκτιων Μεσογειακών, παρών και ο Αχαιός Παναγιώτης Σκούτας

Πάτρα: Στη σύσκεψη φορέων για την διεκδί...

Ο κ. Σκούτας είναι Δντης του γραφείου του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής και Ενημέρωσης

Στην σύσκεψη Φορέων της Πάτρας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου 2017 στο Επιμελητήριο Αχαΐας, για την διεκδίκηση από την πόλη, των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη συμμετείχε και ο διευθυντής του γραφείου του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής και Ενημέρωσης, Παναγιώτης Σκούτας.

Όπως ανέφερε ο κ. Σκούτας από την σύσκεψη προκύπτει ότι ο Αθλητισμός ενώνει την Πάτρα κι αυτή η προσπάθεια θα πρέπει να παραμείνει και επεκταθεί και σε άλλους τομείς. Παράλληλα επισήμανε ότι η αχαϊκή πρωτεύουσα βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης καθώς μέσα σε δύο χρόνια τελείωσε η Ολυμπία Οδός, ξεκίνησε το έργο να φθάσει το τρένο στην πόλη, παρέδωσε το παραλιακό μέτωπο στο λαός της Πάτρας, τώρα διεκδικεί τους Παράκτιου Μεσογειακούς Αγώνες ενώ προχθές ανακοινώθηκε ότι η Πάτρα αποτελεί μια από τις δύο πόλεις της χώρας όπου πιλοτικά θα εφαρμοστεί το 5G στο internet.

«Όλα αυτά τα έργα ανοίγουν δρόμους ανάπτυξης και πρέπει η πόλη να τους αξιοποιήσεις», σημείωσε ο κ. Σκούτας. Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι "το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής προΐσταται της ΕΡΤ και προχωρεί και η επικοινωνία της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Στα επόμενα χρόνια, θεωρώ ότι πρέπει να γίνει, μια συλλογική προσπάθεια από τα ΜΜΕ της Πάτρας μαζί με την ΕΡΤ, να προβάλλουμε όλα αυτά, που κάνει η Πάτρα, ενόψει του αθλητικού γεγονότος».

Πέραν αυτών ο κ. Σκούτας σχολίασε ότι επειδή ο αθλητισμός συνδέεται και με τον πολιτισμού και η πόλη έχει πολλά πράγματα να επιδείξει και στον τομέα αυτό, μπορεί να βγει η εικόνα της αχαϊκής πρωτεύουσας προς τα έξω.

«Θεωρώ ότι, όπως εδώ σήμερα κουβεντιάζουμε και ο καθένας έχει τις προτάσεις και τις σκέψεις του, πρέπει να συνδέσουμε το γεγονός αυτό, το οποίο κάνει η Γ.Γ. Αθλητισμού με το πως θα φτιαχτεί ένα σχέδιο ολοκληρωμένο, οριστικό, με τον Δήμο και με όλους τους φορείς, για την ανάπλαση του παράκτιου μετώπου της Πάτρας. Είναι μια ευκαιρία να προχωρήσει και να μην μείνει στους ιδιώτες", τόνισε ο κ. Σκούτας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις